Rīgas "Dinamo" piedzīvo sakāvi OHL mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" vārtsargs Jānis Auziņš
Rīgas "Dinamo" vārtsargs Jānis Auziņš Foto: Optibet Hokeja Līga (Facebook)

"Mogo"/LSPA vienība sestdien "Optibet" Hokeja līgas (OHL) spēlē viesu lomā ar rezultātu 5:1 (0:0, 2:0, 3:1) sagādāja šosezon pirmo zaudējumu Rīgas "Dinamo" komandai.

"Mogo"/LSPA viesu lomā ar rezultātu 5:1 (0:0, 2:0, 3:1) sagādāja pirmo zaudējumu Rīgas "Dinamo".

Noslēdzoties pirmajai trešdaļai bez gūtiem vārtiem, vispirms mača 39.minūtē "Mogo"/LSPA vadībā izvirzīja Elviss Želubovskis, bet piecas sekundes pirms otrā perioda beigām pārsvaru dubultoja Gustavs Bergs, kuram izdevās raidīt ripu "Dinamo" vārtos pēc Kriša Lipsberga un Artūra Ozoliņa piespēlēm.

Tikmēr pēdējās trešdaļas ievadā 3:0 panāca Ozoliņš. Perioda izskaņā laukuma saimnieki nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, kas rezultējās ar vēl vienu ripu "Dinamo" vārtos, šoreiz precīzam esot Zigmāram Reinim Zīlem.

57.minūtē mājinieki guva vienīgos vārtus, ar precīzu metienu izceļoties Emīlam Ezītim. Īsi pirms pamatlaika beigām piektos vārtus "Mogo"/LSPA labā guva Zīle.

Citā spēlē Hokeja skola "Rīga" savā laukumā ar rezultātu 8:1 (3:0, 3:0, 2:1) sagrāva Rīgas "Prizma" vienību.

Uzvarētāju labā pa diviem vārtiem guva Kristers Ansons un Kristers Bukšs, kurš arī tika pie vienas rezultatīvas piespēles, bet pa vienai ripai pretinieku vārtos raidīja Antons Macijevskis, Gints Šņepsts, Aleksandrs Zaprivoda un Rauls Ladusāns.

Vienīgos vārtus "Prizma" labā guva Dāvis Straupe.

"Mogo"/LSPA un Hokeja skola "Rīga" izcīnījušas panākumus abās aizvadītajās spēlēs, pa vienam panākumam ir Rīgas "Dinamo" un "7bet-Hockey Punks", viens punkts divās spēlēs ir čempionei Jelgavas "Zemgale"/LLU, viens zaudējums ir Kauņas "City" un "Prizma" komandām, bet laukumā vēl nav devusies Daugavpils "Dinaburga"un Elektrēnu "Energija".

Šosezon līgā spēlēs deviņas komandas - sešas no Latvijas ("Zemgale"/LLU, "Mogo"/LSPA, "Dinamo Rīga", Hokeja skola "Rīga", Rīgas "Prizma" un Daugavpils "Dinaburga") un trīs no Lietuvas Kauņas "City", Elektrēnu "Energija" un Viļņas "7bet-Hockey Punks").

Visas regulārā čempionāta spēļu tiešraides ir skatāmas televīzijas kanālā TV4 un interneta platformā "Sportacentrs.com".

2021./2022.gada sezonā savu pirmo Latvijas čempionu titulu izcīnīja Jelgavas "Zemgale"/LLU, sērijā ar 4-0 pieveicot līdzšinējo čempioni "Olimp"/"Venta 2002".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu