"Zemgale"/LLU gūst pārliecinošu uzvaru OHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Zemgale"/LLU hokejisti
"Zemgale"/LLU hokejisti Foto: HK Zemgale/LLU (Facebook)

Latvijas čempionvienība Jelgavas "Zemgale"/LLU sestdien "Optibet" Hokeja līgas (OHL) spēlē izcīnīja pārliecinošu panākumu.

"Zemgale"/LLU viesu lomā ar rezultātu 5:1 (0:0, 3:1, 4:0) pārspēja Viļņas "7bet-Hockey Punks".

Jelgavas komandā ar diviem precīziem metieniem izcēlās Kevins Strādnieks, kamēr pa vienai ripai pretinieku vārtos raidīja Harijs Brants, Kristaps Roķis, Gustavs Millers, Daniels Goršanovs un Roberts Petrovičs.

Vienīgos vārtus laukuma saimnieku labā guva Rojus Plepis.

Jau ziņots, ka šodien "Mogo"/LSPA ar 5:1 uzvarēja Rīgas "Dinamo", bet Hokeja skola "Rīga" ar 8:1 sagrāva "Prizmu".

"Mogo"/LSPA un Hokeja skola "Rīga" izcīnījušas panākumus abās aizvadītajās spēlēs, viena uzvara un viena neveiksme pagarinājumā ir "Zemgale"/LLU, pa vienam panākumam ir Rīgas "Dinamo" un "7bet-Hockey Punks", viens zaudējums ir Kauņas "City" un "Prizma" komandām, bet laukumā vēl nav devusies Daugavpils "Dinaburga"un Elektrēnu "Energija".

Šosezon līgā spēlēs deviņas komandas - sešas no Latvijas ("Zemgale"/LLU, "Mogo"/LSPA, "Dinamo Rīga", Hokeja skola "Rīga", Rīgas "Prizma" un Daugavpils "Dinaburga") un trīs no Lietuvas Kauņas "City", Elektrēnu "Energija" un Viļņas "7bet-Hockey Punks").

Visas regulārā čempionāta spēļu tiešraides ir skatāmas televīzijas kanālā TV4 un interneta platformā "Sportacentrs.com".

2021./2022.gada sezonā savu pirmo Latvijas čempionu titulu izcīnīja Jelgavas "Zemgale"/LLU, sērijā ar 4-0 pieveicot līdzšinējo čempioni "Olimp"/"Venta 2002".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu