Basketbola zvaigzne Dončičs sācis juridisku cīņu ar savu māti (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Slovēnijas basketbolists Luka Dončičs
Slovēnijas basketbolists Luka Dončičs Foto: FIBA.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" un Slovēnijas valstsvienības līderis Luka Dončičs sācis juridisku cīņu ar savu māti Mirjamu Poterbinu, vēsta "New York Post".

Dončičs ilggadējam NBA reportierim Markam Steinam apstiprinājis, ka viņš ir iesniedzis prasību ASV Patentu un preču zīmju birojā par preču zīmes "LUKA DONCIC 7" atcelšanu. To patlaban kontrolē viņa māte, kura nevēlas atteikties no pārvaldības.

"Mani daudz kas sagaida, jo turpinu augt kā spēlētājs un persona. Man ir svarīgi kontrolēt savu zīmolu un koncentrēties uz atlīdzināšanu saviem atbalstītājiem," laikraksts citē Dončiču.

2018. gadā Dončičs savā NBA debijas sezonā mātei deva atļauju izmantot savu vārdu kā preču zīmi. "Mavericks" zvaigzne pagājušajā gadā rakstiski mēģināja panākt, lai viņa mātes uzņēmums atsakās no preču zīmes, taču tas nenotika.

Dončičs iepriekšējā sezonā nāca klajā ar jaunu logo "Jordan" firmas apaviem un apģērbiem, iekļaujot vairākus simbolus - iniciāļus LD, savu numuru 77 un burtu S, kas apzīmē Slovēniju.

Basketbolists mēģināja izmantot preču zīmi ar nosaukumu "Luka Doncic", taču ASV Patentu un preču zīmju birojs prasību noraidīja.

Tiek ziņots, ka Dončiča konfliktā ar viņa māti juridiskā iejaukšanās bija pēdējais līdzeklis, lai iegūtu pilnīgu kontroli pār viņa vārdu, zīmolu, labdarības fondu un biznesa lietām, jo ​​pretrunīgās preču zīmes neļauj Dončičam iegūt skaidras tiesības izmantot savu vārdu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu