Pludmales volejbolisti Bulgačs/Teteris ar uzvaru pār favorītiem sāk U-19 pasaules čempionātu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Pludmales volejbola bumba (ilustratīvs attēls)
Pludmales volejbola bumba (ilustratīvs attēls) Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Olivers Bulgačs/Dāvis Teteris ceturtdien Turcijā ar uzvaru uzsāka U-19 pasaules čempionāta pamatturnīru, pirmajā mačā pieveicot galvenos favorītus Sacitu Kurtu un Batuhanu Kuru.

(Papildināts plkst. 15.20)

Pie panākuma pirmajā spēlē tika arī ar 15.numuru izliktie Kristians Fokerots/Gustavs Auziņš, kuri B apakšgrupas mačā ar 21:5, 21:7 sagrāva puertorikāņus Franko Ignasio Rorku de la Torri un Danielu Timotiju Henvudu Rodrigesu, kuri izsēti ar 18.numuru.

Bulgačs/Teteris, kuri veiksmīgi pārvarēja trīs kvalifikācijas kārtas un pamatturnīrā izsēti ar pēdējo 32.numuru A apakšgrupas pirmajā spēlē ar pirmo numuru izsētos turkus pieveica divos setos - 22:20, 21:12.

Kvalifikācijas pirmajā kārtā Latvijas duets trīs setos ar 2-1 (21:15, 17:21, 15:9) pieveica ar 13.numuru izliktos ASV pludmales volejbolistus Keilebu Blanšetu un Tomasu Hērstu, otrajā kārtā ar 2-1 (21:17, 14:21, 15:13) tika uzvarēti ar ceturto numuru izliktie Kvintens Grenevolds un Mēss Sengers no Nīderlandes, bet trešajā kārtā Bulgačs/Teteris ar 2-0 (23:21, 21:11) pārspēja ungārus Mārtonu Udvarheji un Leventi Polgāru (5.).

Pamatturnīra apakšgrupas otro un trešo spēli abi Latvijas vīriešu dueti aizvadīs rīt.

Pamatturnīra sacensības tiks spēlētās pēc grupu turnīra sistēmas, kurā komandas tiks sadalītas pa četrām komandām astoņās grupās. Pēc tam labākās trīs komandas katrā grupā turpinās sacensības pēc 24 vienmīnusa sistēmas, lai noteiktu labākos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu