Latvijas pludmales volejbolisti ar uzvarām turpina U-19 pasaules čempionātu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas pludmales volejbolists Kristians Fokerots
Latvijas pludmales volejbolists Kristians Fokerots Foto: cev.eu

Latvijas pludmales volejbolisti Kristians Fokerots/Gustavs Auziņš un Olivers Bulgačs/Dāvis Teteris piektdien Turcijā U-19 pasaules čempionāta pamatturnīru turpināja ar panākumiem trešajos grupas mačos.

Ar 15.numuru izliktie Fokerots/Auziņš B apakšgrupas otrajā mačā ar 2-0 (21:18, 21:19) uzvarēja Beļģijas pāri Jelle de Herts/Kians Verkauterens (31.).

Otrā dienas spēlē Latvijas pludmales volejbolisti stāsies pretī ar otro numuru izsētajiem francūžiem Arturam Kanē un Teo Rotāram.

Vakar pirmajā mačā Latvijas duets ar 2-0 (21:5, 21:7) sagrāva puertorikāņus Franko Ignasio Rorku de la Torri un Danielu Timotiju Henvudu Rodrigesu, kuri izsēti ar 18.numuru.

Tikmēr Bulgačs/Teteris , kuri veiksmīgi pārvarēja trīs kvalifikācijas kārtas un pamatturnīrā izsēti ar pēdējo 32.numuru A apakšgrupas otrajā spēlē ar 2-0 (21:15, 21:13) guva panākumu pār Kazahstānas pāri Klimu Rjuhovu un Ivalio Todorovu (16.).

Pirmajā spēlē Latvijas pludmales volejbolisti ar pirmo numuru izsētos turkus pieveica divos setos - 22:20, 21:12. Otrā dienas spēlē Bulgačs/Teteris spēkosies ar Mozambikas duetu Denilsonu Sitoe un Rafaelu Munguambi Žunioru (17.).

Pamatturnīra sacensības tiks spēlētās pēc grupu turnīra sistēmas, kurā komandas tiks sadalītas pa četrām komandām astoņās grupās. Pēc tam labākās trīs komandas katrā grupā turpinās sacensības pēc 24 vienmīnusa sistēmas, lai noteiktu labākos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu