Usika menedžeris: Fjūrijs vienmēr visiem sagādā problēmas (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: EPA/Scanpix

Nepārspētā Ukrainas boksera Oleksandra Usika menedžeris Egis Klims atklājis, ka viņi par katru cenu nemēģinās tikt pie cīņas ar britu boksa zvaigzni Taisonu Fjūriju. 

Iepriekš bija gaidāms, ka Usiks nākamo cīņu aizvadīs tieši pret Fjūriju. Taču ukrainis traumas dēļ pagaidām nav gatavs atgriezties ringā, bet brits vēlas cīnīties jau šogad.

Fjūrijs vienojies ar Entoniju Džošua par dueli 3. decembrī, lai cīnītos par Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu.

"Ar Fjūriju nekad neko nevar zināt un arī nevarēs. Viņš paziņo par karjeras beigšanu un pēc tam paziņo par atgriešanos boksā... Vienā brīdī viņš vēlas cīnīties ar Usiku, nākamajā jau ar Džošua," izdevums "BoxingScene" citē Usika pārstāvja teikto. 

Usiks gan negrasās sēdēt rokas salicis klēpī. Viņš intervijā "The Ring" nosaucis bokseri, ar kuru vēlas spēkoties. Ukrainas bokseris grasās cīnīties ar Deonteja Vaildera un Roberta Heleniusa dueļa uzvarētāju. 

"Viņš [Fjūrijs] vienmēr visiem rada problēmas, īpaši, ja runa ir par nākamo cīņu. Taisons vienkārši baidās no Usika. Mēs netaisāmies skriet viņam pakaļ. Viņam ir viena josta, bet mums trīs," pauda Klims.

Usiks ringā varētu atgriezties 2023. gada sākumā.

Usika īpašumā ir Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācija (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas, kā arī Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) tituls, kas salīdzinājumā ar pārējiem nav tik prestižs.

35 gadus vecais Usiks uzvarējis visās 20 cīņās, no tām 13 ar nokautu. 2018. gada janvārī viņš Rīgā Pasaules Boksa supersērijas pirmās sezonas pirmā smagā svara kategorijas pusfinālā pēc punktiem pieveica Mairi Briedi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu