LU basketbola komandu turpmāk vadīs Gunārs Gailītis

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Basketbola treneris Gunārs Gailītis
Basketbola treneris Gunārs Gailītis Foto: bk.lu.lv

"Latvijas Universitātes" basketbola komandu turpmāk vadīs Gunārs Gailītis, informē vienība.

Gailītis jau 11 gadus ir treneris LU sistēmā un vairākus gadus ir bijis U-16, U-18, U-19, U-20 sieviešu un vīriešu Latvijas izlašu treneris Eiropas un pasaules čempionātos. Viņš amatā nomainījis Gunti Endzeli, kurš LU komandu vadīja kopš 2016.gada.

"Turpināsim pilnveidot vairākus gadus veidoto sistēmu, mēģinot sasniegt labākus rezultātus gan rezultātos, gan sagatavot spēlētājus dažāda vecuma izlasēm. Gandarījums ir par katru spēlētāju, kurš izgājis mūsu sistēmā un turpina savas gaitas profesionālā basketbolā vai sācis strādāt iegūtajā profesijā. Vasarā esam ieguldījuši lielu darbu gan spēka treniņos, gan basketbola laukumā. Mēģināsim spēlēt studentiem raksturīgo dinamisko basketbolu, kas ir acij tīkams skatītājiem," komanda citē Gailīša teikto.

Vasaras sākumā Latvijas Universitātes basketbola sistēmu absolvēja komandas bijušais kapteinis Alberts Putāns, kurš jaunajā sezonā spēlēs "VEF Rīga" sastāvā. Jaunajā sezonā par kapteini iecelts ilggadējais LU spēlētājs Edvards Mežulis.

"Latvijas Universitātes" basketbolisti Latvijas - Igaunijas līgas turnīra regulārajā čempionātā ieņēma 11.vietu, bet nacionālajās meistarsacīkstēs sasniedza pusfinālu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu