Ostapenko: Ļoti gaidu Seulas turnīra sākumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas tenisa zvaigzne Aļona Ostapenko ar nepacietību gaida Seulas "WTA 250" turnīra sākumu, kurā viņa būs sacensību galvenā favorīte. 

"Vienmēr priecājos ierasties Korejā. Izbaudu šeit pavadīto laiku," preses konferencē pirms turnīra sacīja Ostapenko. "Cilvēki ir ļoti laipni un arī ēdiens ir garšīgs. Ļoti gaidu turnīra sākumu."

WTA rangā Ostapenko atrodas 19. pozīcijā.

Otrdien pirmajā kārtā Latvijas labākajai tenisistei stāsies pretī Dienvidkorejas sportiste Džonga Bojonga, kura WTA rangā ieņem 688. vietu.

"Gada sākums man izvērsās labs, taču pēc Maiami turnīra es iedzīvojos savainojumā un izkritu no tūres uz trīs nedēļām," teica Ostapenko. "Sniegums no tā cieta, bet sāku atgūt formu jau jūnijā sāku uzrādīt labākus rezultātus. Tas bija tikai laika jautājums."

Ostapenko Seulas "WTA 250" turnīrā izsēta ar pirmo numuru.

Viņa atklāja, ka izbauda korejiešu virtuvi. "Katru reizi, kad esmu Korejā, es ēdu korejiešu bārbekjū. Man vienmēr no šejienes palikušas labas atmiņas."

"Ceru, ka Korejas līdzjutēji ieradīsies klātienē un izbaudīs manas spēles. Paldies, ka vienmēr mani atbalstāt," uzsvēra Latvijas tenisa zvaigzne.

Pamatturnīrs Seulā uz cietā seguma norisināsies no 19. līdz 25. septembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu