Šķēles un Siliņa rezultatīvais sniegums kaldina "Stal" triumfu Polijas Superkausā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Aigars Šķēle
Aigars Šķēle Foto: bmslamstal.pl

Latvijas basketbolists Aigars Šķēle trešdien Polijas Superkausa mačā izcēlās ar 15 punktiem, un Ojārs Siliņš pievienoja vēl astoņus punktus, palīdzot abu latviešu pārstāvētajai Lielpolijas Ostruvas "Stal" gūt panākumu.

"Stal", kas pagājušajā sezonā izcīnīja Polijas kausu, Polijas Superkausa izcīņā ar rezultātu 94:81 (24:27, 20:12, 22:21, 28:21) pārspēja pagājušās sezonas čempioni Vroclavas "Šlask".

Šķēle laukumā bija 24 minūtes un 20 sekundes, kuru laikā guva 15 punktus, realizējot trīs no pieciem divu punktu metieniem un trīs no četriem tālmetieniem. Viņš arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, sakrāja septiņas rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu pretinieku piespēli, sakrāja trīs personīgās piezīmes un izprovocēja tikpat pretinieku sodus, noslēdzot maču ar +/- rādītāju +8 un efektivitātes koeficientu 21.

Tikmēr Siliņš gandrīz 28 laukumā pavadītās minūtēs izcēlās ar astoņiem punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām, diviem bloķētiem metieniem, četrām piezīmēm un noslēdza spēli ar labāko +/- rādītāju komandā +22, sakrājot efektivitātes koeficientu 16.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Damins Kuligs, kurš guva 24 punktus, bet pretinieku komandā 25 punktus sakrāja Džeremija Martins.

Abi Latvijas basketbolisti pievienojās "Stal" komandai šajā vasarā. Šķēle pirms tam mēroja spēkus Vācijas bundeslīgā, bet Siliņš spēlēja Tallinas "Kalev"/"Cramo" rindās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu