"Celtics" par seksuālu kontaktu ar kluba darbinieci diskvalificē galveno treneri Udoku

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Bostonas "Celtics" diskvalificējusi komandas galveno treneri Imi Udoku uz visu 2022./2023. gada sezonu, informē komanda.

"Celtics" norāda, ka diskvalifikācija piespriesta par kluba iekšējo noteikumu pārkāpumu. Iepriekš mediji vēstīja, ka Udokam bijušas attiecības ar kādu no no organizācijas darbiniekiem.

Intīmas attiecības starp kluba darbiniekiem tiek uzskatītas par organizācijas vadlīniju pārkāpumu. 

Bostonas vienība gaidāmajā sezonā ir viena no favorītēm uz čempiontitulu. Pagājušajā sezonā, Udokam debitējot "Celtics" galvenā trenera amatā, bostonieši sasniedza izslēgšanas spēļu finālu, taču sērijā ar 2-4 atzina Goldensteitas "Warriors" pārākumu.

Udoka ir "Celtics" 18. galvenais treneris. Udokam šī ir pirmā pieredze galvenā trenera amatā. Iepriekš karjerā Udoka septiņus gadus bija slavenā Grega Popoviča asistents Sanantonio "Spurs", bet vēlāk pieredzi krāja arī Filadelfijas "76ers" un Bruklinas "Nets" komandās.

Lielāko atbalstu Udokam pauda komandas līderi Džeilens Brauns, Džeisons Teitams un Markuss Smārts, kuri viņa vadībā ASV izlases rindās spēlēja 2019. gada Pasaules kausā.

Spēlētāja karjeras laikā Udoka pārstāvēja Portlendas "Trail Blazers", Losandželosas "Lakers", Ņujorkas "Knicks", "Spurs" un Sakramento "Kings" komandas. Labākā viņam bija 2006./07. gada sezonā "Trail Blazers" rindās, kad viņš vidēji mačā izcēlās ar 8,7 punktiem, 3,7 atlēkušajām bumbām un 1,5 rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu