Bokseris Usiks atklāj, kāpēc iesitis pa seju svešiniekam (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AFP/SCANPIX

Nepārspētais Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks atklājis, kādēļ savulaik iesitis pa seju kādam svešiniekam.

35 gadus vecais Usiks ir Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) čempiona jostu glabātājs. 

Savas karjeras laikā profesionāļa kārtā viņš zaudējuma rūgtumu nav izjutis. 

Intervijā, kas publicēta Usika "Youtube" kanālā, viņš neslēpj, ka reiz iesitis pa seju svešiniekam. 

"Jā, es iesitu cilvēkam pa seju. Viņš bija ļoti liela auguma. Es atrados vienā vietā pilsētā Ukrainā, stāvēju un runāju ar drauga sievu. Blakus atradās kāda cilvēku kompānija. No viņiem viens bija demobilizēts. Viņš bija beretē, vestē. Uzvedās ļoti izaicinoši," pastāstīja Usiks. "Viņš sāka apsaukāties. Es teicu: "jāiet prom no šejienes, jo ne pie kā laba tas nenovedīs." Kad viņi devās prom, viņi mani nosauca ļoti sliktā vārdā. Nodomāju, ja es viņu tagad nesodīšu, tad turpinās darīt muļķības. Un iesitu viņam pa seju. Pietika ar vienu sitienu. Tas bija kreisais āķis."

Lai kļūtu par neapstrīdamu čempionu, Usikam pietrūkst Pasaules Boksa padomes (WBC) titula. Tas šobrīd ir brita Taisona Fjūrija īpašumā.

Usiks uzvarējis visās 20 cīņās, no tām 13 ar nokautu. 2018. gada janvārī viņš Rīgā Pasaules Boksa supersērijas pirmās sezonas pirmā smagā svara kategorijas pusfinālā pēc punktiem pieveica Mairi Briedi.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu