No sporta zāles uz... Kuras ir veiksmīgākās "OnlyFans" sporta zvaigznes? (2)

CopyDraugiem X Whatsapp

Arvien lielāku popularitāti pasaulē iegūst "OnlyFans" platforma, kuras lietotāji par konkrētu samaksu iegādājas kadrus, kādus citur interneta vidē nav iespējams apskatīt. Pārsvarā "OnlyFans" pieejams saturs pieaugušajiem. Šajā platformā veiksmīgi darbojas un naudu pelna arī vairākas sporta zvaigznes. 

No sportistu saimes "OnlyFans" lielāko popularitāti guvušas dāmas. No kungiem populārākie sportisti, kuri savu roku izmēģināja "Onlyfans", ir bijušais pasaules boksa čempions Tonijs Beljū un Floids Meivezers.

Tiesa, viņš abonentiem piedāvāja nevis erotiska rakstura saturu, bet gan līdz šim neredzētus kadrus no treniņnometņu aizkulisēm. Pēc dažiem mēnešiem viņš nepietiekamas fanu atsaucības dēļ savu "OnlyFans" kontu slēdza.

Dažas no tālāk redzamajām sportistēm plašāku popularitāti guva tieši ar "OnlyFans" platformas palīdzību, citas atlētes izmantoja savu zvaigznes statusu profesionālajā sportā, lai gūtu papildu peļņu populārajā platformā.

  • Elizabete Kambedža (basketbols)

Slavenā Austrālijas basketboliste ir piemērs sportistēm, kuras savas sekmes profesionālajā sportā spēj izmantot sava brenda popularizēšanai citās platformās.

203 centimetrus slaidā basketboliste uzskatāma par vienu no labākajām Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) spēlētājām. Četras reizes centra spēlētāja ir piedalījusies WNBA Visu zvaigžņu spēlē, kā arī divreiz viņai izdevies iekļūt kādā no WNBA regulārās sezonas sezonas simboliskajiem piecniekiem.

Savukārt 2018. gadā austrāliete kļuva par WNBA sezonas rezultatīvāko spēlētāju. Viņai joprojām pieder 2018. gadā uzstādītais vienas spēles rezultativitātes rekords ar 53 punktiem mačā pret Ņujorkas "Liberty".

Kopā ar Austrālijas basketbola izlasi Kambedža 2012. gada olimpiskajās spēlēs izcīnīja bronzas medaļu.

Kambedžas "Onlyfans" lapā atspoguļotais saturs kopumā ir izpelnījies 60,8 tūkstošus "patīk" atzīmju.

"Sākumā man bija ļoti bail. Bet mani draugi un ģimene mani dzina uz priekšu, norādot, ka nevajag pārāk daudz uztraukties. Galu galā allaž būs cilvēki, kuriem tu patīc, kā arī cilvēki, kuri tevi nīst," par pievienošanos "OnlyFans" platformai savulaik izteicās Kambedža.

  • Madelēna Vraita (futbols)

24 gadus vecā britu futboliste ir spilgts piemērs teicienam "arī slikta publicitāte ir publicitāte". 

2020 gadā Vraita tika atbrīvota no futbola kluba Čarltonas "Athletic" par disciplināriem pārkāpumiem. Iemesls futbolistes atbrīvošanai no kluba bija video, kuru pati sportiste publiskoja savā "Snapchat" kontā.

Šajā video bija redzams, kā futboliste ar atvērtu šampanieša pudeli rokā brauc savā spēkratā pie stūres.

Tieši pēc šī incidenta Vraita aktīvāk pievērsās sociālajiem medijiem un savam "OnlyFans" kontam, kura saturs ar "patīk" kopumā atzīmēts 22,3 tūkstošus reizes.

  • Ališa Ņūmena (vieglatlētika)

Arī divkārtējā olimpisko spēļu dalībniece no Kanādas Ališa Ņūmena var lepoties ar visnotaļ veiksmīgu profesionālo karjeru.

Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) sacensībās Ņūmena izcīnīja ceturto un piekto vietu, uzstādot Austrumu Mičiganas Universitātes rekordu kārtslēkšanā. 2018. gadā viņai izdevās triumfēt "Comonwealth" sacensībās, kurās piedalās sportisti no valstīm, kas bijušas Lielbritānijas kolonijas. Ar 4,75 metrus augstu lēcienu Ņūmenai pieder šo sacensību rekords.

Tāpat kārtslēcēja divas reizes piedalījusies arī olimpiskajās spēlēs.

Ņūmenas "OnlyFans" kontā publicētais saturs izpelnījies 22,3 tūkstošus "patīk".

36 gadus vecā MMA cīkstone pēdējo cīņu aizvadīja 2021. gada novembrī, cīnoties kailo dūru boksa mačā slavenajā BKFC organizācijā. Gonzalesa piedzīvoja zaudējumu pret Britenu Hārtu un paziņoja, ka pametīs cīņas sportu. Pirms šā zaudējuma viņai BKFC organizācijas debijā izdevās izcīnīt uzvaru pret Čarisu Sigalu.

Pirms pievēršanās cīņām ar kailām dūrēm, Gonzales bija sieviešu MMA organizācijas "Invicta" viena no vadošajām cīkstonēm. 2018. gadā viņa cīnījās par čempiones titulu, tomēr Gonzalesa piedzīvoja zaudējumu, jo pretiniecei ar pirkstu iebakstīja acī un tika diskvalificēta.

Divas cīņas Gonzalesa aizadīja arī UFC, tiesa, abos dueļos tika piedzīvoti zaudējumi.

Gonzalesa sākotnēji bija iecerējusi izveidot "OnlyFans" kontu, tomēr pēcāk viņa izvēlējās izmantot citu platformu ar nosaukumu "FanTime", kur viņas publicētais saturs ar "patīk" ir atzīmēts 88,6 tūkstošus reizes.

  • Rene Greisija (autosports)

Saraksta pēdējās divas dāmas "OnlyFans" platformā ir galvas tiesu augstāk par tuvākajām konkurentēm. Viena no šīm dāmām ir nu jau bijusī austrāliešu autosportiste Rene Greisija.

2015. gadā Greisija kopā ar Simonu de Silvestro kļuva par pirmo sieviešu "Supercar" čempionāta duetu. Minētajā sacīkstē Greisija kopā ar kolēģi ieņēma cienījamo 14. vietu.

Lai gan austrālietes karjeras trajektorijai teorētiski bija jāiet tikai uz augšu, realitāte bija pavisam atšķirīga. Jaunajai sievietei bija milzu problēmas ar sponsoru piesaistīšanu. 2017. gada sezonā Greisija nopelnīja tik maz, ka bija spiesta pārtraukt savas gaitas motosportā.

Greisija no autosporta aizgāja 25 gadu vecumā pievēršoties erotiska satura veidošanai.

Kā jau minēts, Greisija un saraksta noslēdzošā sportiste "OnlyFans" platformā ir krietni pārākas par tuvākajām sekotājām.

  • Peidža Vanzanta (cīņas sports)

Bijusī UFC cīkstone šobrīd arī ir daļa no jau pieminētās BKFC organizācijas. Tiesa, viņai divās cīņās vēl nav izdevies izcīnīt uzvaru.

Savulaik Vanzanta tika uzskatīta par vienu no perspektīvākajām UFC cīkstonēm. Slavenajā MMA organizācijā Vanzanta debitēja ar trīs uzvarām pēc kārtas, taču tad viņa zaudēja nākamajai čempionei Rozai Namajunai. Pēc šīs neveiksmes nākamajās divās cīņās viņa izcīnīja vienu uzvaru. Pēcāk cīkstone iedzīvojās savainojumā, kā rezultātā viņa oktagonā kāju nespēra divus gadus.

Atgriešanās cīņā Vanzanta piedzīvoja zaudējumu pret Džesiku Rozu Klarku, un pēc vēl divām cīņām viņas laiks UFC bija galā.

Pati cīkstone gan nekad nav slēpusi, ka viņa ar cīņas sportu jau sen kā varētu nenodarboties, jo viņas galvenais ienākumu avots esot sociālie mediji un erotiskā satura platformas.

Savulaik Vanzanta erotiska rakstura saturu publicēja "OnlyFans" platformā, bet tagad viņai ir sava lapa jau pieminētajā "FanTime", kur viņas saturs ar "patīk" ir atzīmēts 1,7 miljonus reižu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu