Fjūrijs: Es Usiku pieveiktu arī pēc izdzertiem pieciem ar pusi litriem alus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: AP/Scanpix

Britu boksa zvaigzne Taisons Fjūrijs kārtējo reizi izteicies par citiem boksa čempioniem. Viņš atkārtoti norādījis, ka bez pūlēm pieveiktu nepārspēto ukraini Oleksandru Usiku.

Pirmdien Fjūrijs pauda, ka necīnīsies ar savu tautieti Entoniju Džošua, kurš nokavējis parakstīt līgumu par cīņu, kas varēja notikt 3. decembrī. 

Fjūrijs vairākkārt izteicies arī par Usiku, norādot, ka ukrainis ir labs bokseris, bet nav cienīgs pretinieks viņam. 

"Uzskatu, ka par Oleksandru Usiku esmu izteicies pietiekami godīgi. Viņš ir labs vidējā svara bokseris, viņš uzvarēja "CrossFit" čempionu [Entoniju Džošua]. Bet, kas notiks, ja viņš stāsies pretī kārtīgam smagsvaram, kāds esmu es? Es viņu iznīcināšu sešos raundos," TV kanālam "Sky Sports" sacīja Fjūrijs.

Tagad izskan informācija, ka Fjūrijs varētu ringā tikties ar Vācijas pārstāvi Manuelu Čaru, kuru 2015. gadā Groznijā nokautēja Mairis Briedis.

"Mans brālis teica, ka es viņu [Usiku] pieveikšu ar vienu roku? Tā arī ir. Es varu viņu pieveikt pat pēc tam, kad pēc kroga apmeklējuma būtu izdzēris piecus ar pusi litrus alus," teica Fjūrijs. 

Fjūrijs ir smagsvaru divīzijas WBC pasaules čempiona jostas glabātājs.

Profesionālajā ringā 34 gadus vecajam Fjūrijam aiz muguras ir 33 cīņas, no kurām 32 uzvaras un viens neizšķirts. 23 reizes viņš sāncensi pieveicis ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu