RFS savā laukumā viesu statusā izcīna pārliecinošu uzvaru (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
RFS futbolists Emersons no Brazīlijas
RFS futbolists Emersons no Brazīlijas Foto: Nora Krevņeva Baibakova (RFS)

Latvijas čempionvienība RFS otrdien "Optibet" futbola virslīgas 29. kārtas mačā, kam bija jānotiek vēl pirms izlašu pārtraukuma, izcīnīja uzvaru.

RFS viesu lomā ar rezultātu 3:1 (1:1) ceturto reizi šosezon izcīnīja uzvaru pār "Daugavpils" futbolistiem.

Jau desmitajā minūtē pēc neveiksmīgas daugavpiliešu spēles ar roku RFS vadībā izvirzīja Kevins Frīzenbihlers, kurš realizēja 11 metru soda sitienu.

Pēc sešām minūtēm, kad bumbu RFS vārtos raidīja Žozefs Ba Janki, "Daugavpils" izlīdzināja rezultātu.

Otrajā puslaikā 68. minūtē uzvaru nesošos vārtus Rīgas komandas labā guva Emersons Deusleisānu, bet kompensācijas laika trešajā minūtē Žiga Lipuščeks panāca 3:1.

Abas komandas līdz šai cīņai šosezon bija tikušās trīs reizes, visās RFS vienības izcīnot panākumu un spējot gūt četrus vārtus. Trīs spēlēs pret rīdziniekiem "Daugavpils" ir spējusi gūt tikai vienus vārtus.

Futbola virslīga turpināsies 30. septembrī , kad tiks izspēlēts pirmais 30. kārtas mačs, kurā Salaspils "Super Nova" uzņems "Riga".

Turnīra tabulas galvgalī ar 29 mačos sakrātiem 70 punktiem ir "Valmiera", 63 punkti 29 cīņās ir "Riga" futbolistiem, tāpat 63 punktus 29 spēlēs guvusi arī RFS. Vadošo četrinieku ar 54 punktiem 29 dueļos noslēdz "Liepāja". Piektā ir "Auda" ar 47 punktiem, sestā - "Tukums 2000"/"Telms" komanda, kurai ir 30 punkti 29 cīņās, kamēr "Daugavpils" ar 28 punktiem ir septītā. 21 punkts ir "Metta" 29 cīņās, bet pa 18 punktiem - Jūrmalas "Spartaka" 29 spēlēs un "Super Nova" 29 cīņās.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu