Video ⟩ Girgensonam noraidījums un uzvara; Bļugera komandai zaudējums

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Pie uzvaras Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes spēlē otrdien tika Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" vienība, bet Pitsburgas "Penguins" ar Teodoru Bļugeru sastāvā piedzīvoja zaudējumu.

"Sabres" savā laukumā ar 2:1 (1:1, 1:0, 0:0) pārspēja Filadelfijas "Flyers", kamēr "Penguins" ar 2:6 (1:1, 1:3, 0:2) atzina Detroitas "Red Wings" pārākumu, latviešu uzbrucējiem pie rezultativitātes punktiem netiekot.

Girgensons mačā pret "Flyers" laukumā pavadīja 11 minūtes un 12 sekundes, no kurām 13 sekundes vairākumā un 52 sekundes mazākumā. Metienus pa vārtiem latviešu uzbrucējs neizpildīja, bet atzīmējās ar vienu spēka paņēmienu, vienu bloķētu pretinieku raidījumu, divām soda minūtēm un neitrālu lietderības koeficientu.

Abus vārtus uzvarētāju labā guva Brendons Bairo, kamēr "Flyers" rindās precīzs metiens padevās Trevoram Koneknijam.

Savukārt Bļugers komandas zaudējumā uz ledus pavadīja 13 minūtes un 34 sekundes, no kurām 23 sekundes vairākumā un vienu minūti un sešas sekundes mazākumā. Viņa rēķinā viens metiens pa vārtiem, viens spēka paņēmiens, viens bloķēts pretinieku metiens, divas kļūdas, uzvarēts viens no sešiem iemetieniem un pozitīvs lietderības koeficients +1.

"Penguins" rindās vārtus guva Braiens Rasts un Broks Makgins, bet uzvarētāju sastāvā divus vārtus guva Dominiks Kubāliks, ar 1+1 izcēlās Filips Zadina, bet vēl pa reizei precīzi bija Stīvens Kemfers, Tailers Specia un Elders Sērderblums.

NHL regulārais čempionāts sāksies 11. oktobrī, bet pirms tam 7. un 8. oktobrī Prāgā tiks aizvadītas divas NHL "Global Series" cīņas starp Nešvilas "Predators" un Sanhosē "Sharks" vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu