Video ⟩ Bertāns: Sezonas vidū tiku iemests jaunā sistēmā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" spēlētājs Dāvis Bertāns ierastajā pirmssezonas mediju dienā sarunā ar žurnālistiem sniedza savu redzējumu par gaidāmo sezonu.

"Iepriekšējās sezonas vidū tiku iemests jaunā sistēmā. Saņēmu īsus apmācības kursus par lietām, kas man būtu jādara. Tagad varu sākt no pamatiem un labāk izprast komandas spēli. Tas noteikti padara visu vieglāku," sarunā ar preses pārstāvjiem teica rūjienietis.

"Lai atrastu saikni laukumā, bija nepieciešams laiks. Ir vieta komandas izaugsmei, un galvenais uzsvars ir uz komunikāciju laukuma abos galos."

Pagājušajā sezonā Bertāns "Mavericks" kreklā aizvadīja 22 regulārās sezonas spēles, kurās vidēji izcēlās ar 5,3 punktiem, 2,5 atlēkušajām bumbām un no trīspunktu metienu līnijas uzbruka ar 36% precizitāti.

"Neko jaunu neizgudrošu, spēlēšu kā līdz šim. Protams, varētu uzlabot trīs punktu metienu precizitāti. Tas rādītājs vienmēr var būt labāks. Galvenais, lai komanda uzvar; ja tas notiks, būšu gatavs palīdzēt jebkurā veidā, kā varu," norādīja 29 gadus vecais basketbolists.

Pirmā pārbaudes spēle "Mavericks" paredzēta pret Oklahomasitijas "Thunder".

Savukārt pirmā regulārās sezonas spēle notiks 20. oktobrī izbraukumā pret Fīniksas "Suns".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu