Balcera pārstāvētā "Panthers" pagarina līgumu ar vārtsargu Naitu

CopyDraugiem X Whatsapp
Spensers Naits
Spensers Naits Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Floridas "Panthers" uz trīs gadiem pagarinājusi līgumu ar jauno vārtsargu Spenseru Naitu, ziņo NHL.

21 gadu vecajam vārtsargam pēc šīs sezonas noslēgtos sākotnējais trīs gadu līgums, taču tagad vienošanās panākta līdz 2025./2026.gada sezonas beigām par kopējo summu 13,5 miljoni ASV dolāru.

Līdz šim NHL vien 36 spēles aizvadījušā vārtsarga alga bija 925 000 ASV dolāru sezonā.

Pagājušajā sezonā Naits NHL regulārajā čempionātā aizvadīja 32 spēles, kurās tika pie 19 uzvarām un diviem "sausajiem" mačiem. Vārtsargs atvairīja 90,8% pretinieku metienu un vidēji ik spēlē savos vārtos ielaida 2,79 ripas.

Naits pirmdien pirmssezonas pārbaudes mačā sev atvēlētajā laikā tika galā ar 19 no 20 pretinieku metieniem, bet "Panthers" ar 0:4 piekāpās Nešvilas "Predators".

2019. gada jauno spēlētāju draftā "Panthers" izvēlējās vārtsargu ar kopējo 13. numuru.

KOpumā karjeras laikā Naits NHL aizvadījis 36 spēles, kurās ticis galā ar 90,9% pretinieku metienu, vidēji zaudējis 2,74 vārtus mačā un aizvadījis divas "sausās" spēles. Stenlija kausa izcīņā viņa rēķinā viena uzvara divos mačos, 93,3% atvairīto metienu un 2,06 vidēji zaudēti vārti.

NHL regulārais čempionāts sāksies 11. oktobrī, bet pirms tam 7. un 8. oktobrī Prāgā tiks aizvadītas divas NHL "Global Series" cīņas starp Nešvilas "Predators" un Sanhosē "Sharks" vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu