Jau šonedēļ gaidāma Latvijas hokeja izcilnieku piemiņas diena

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Piemiņas dienas dalībnieki 2021. gadā.
Piemiņas dienas dalībnieki 2021. gadā. Foto: https://www.facebook.com/hokejagimene

Arī šogad notiks tradicionālā Latvijas hokeja veterānu piemiņas diena, ko rīko biedrība "Latvijas hokeja vēsture", informē organizācijas pārstāvji.

Biedrība informē, ka tradicionāli šis pasākums notiek oktobra pirmajā sestdienā, bet šogad tā norise pārcelta uz svētdienu, 2. oktobri, ņemot vērā sestdien notiekošās 14. Saeimas vēlēšanas.

Rīkotāji šo dēvē par klusējošo hokeja kareivju piemiņas dienu. Pulcēšanās notiks svētdien plkst.11 pie Otro Meža kapu ieejas.

"Pienākums, cieņa, mīlestība un attieksme būs katra pasākuma dalībnieka personīgā izvēle. Iepriekšējā gada kopbilde liecina par tradīcijas dzīvotspēju. Īpaša pateicība par dalību iepriekšējā gadā fanu klubam "Namejs" un bijušam Latvijas Hokeja federācijas prezidentam Kirovam Lipmanam  - par atbalstu un līdzdalību," pauž biedrības pārstāvji Ēvalds Grabovskis un Kristīne Hatuļeva.

"Latvijas hokeja vēsture" aicina ikvienu arī šajā gadā pievienoties hokeja ģimenei, lai godinātu un pieminētu savās atmiņās tos, kuri kādreiz dzīvojuši Latvijas hokejam.

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu