Meiers ar rezultatīvu sniegumu sekmē "Kalev"/"Cramo" iekļūšanu FIBA Eiropas kausa pamatturnīrā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: FIBA.com

​Latvijas basketbolists Mārtiņš Meiers piektdien guva 19 punktus, palīdzot viņa un Zigmāra Raimo pārstāvētajai Tallinas "Kalev"/"Cramo" vienībai iekļūt FIBA Eiropas kausa pamatturnīrā.

Tallinas komanda kvalifikācijas noslēdzošajā kārtā jeb finālā ar rezultātu 84:79 (28:11, 17:22, 22:25, 17:21) pārspēja Krajovas SCMU

Meiers, kurš bija viens no diviem komandas rezultatīvākajiem spēlētājiem, laukumā pavadītajās 27 minūtēs un 36 sekundēs spēja realizēt deviņus no desmit divu punktu metieniem un vienu soda metienu. Tāpat viņš izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, tika pie divām rezultatīvām piespēlēm, nopelnīja trīs personīgās piezīmes, pārtvēra vienu piespēli, bloķēja trīs pretinieku metienus un sakrāja +/- rādītāju +1, noslēdzot maču ar efektivitātes koeficientu 27.

Otrs rezultatīvākais spēlētājas Tallinas komandā, arī gūstot 19 punktus, bija Alteriks Gilberts, kamēr 15 punktus sakrāja Veslijs van Beks.

Pretinieku rindās ar 23 gūtajiem punktiem izcēlās Dimitrije Nikoličs.

Otrs Latvijas basketbolists Tallinas vienības rindās Raimo laukumā nedevās.

FIBA Eiropas kausa pamatturnīra F apakšgrupā "Kalev"/"Cramo" mēros spēkus ar Itālijas komandu Brindisi "Happy Casa", Ronalda Zaķa pārstāvēto Groningenas "Donar" un Kijivas "Budivelnyk".

Jau ziņots, ka pirmās kārtas spēlē Tallinas vienība ar rezultātu 93:73 uzvarēja Horvātijas vienību "Cedevita Junior", bet otrajā kārtā ar 98:61 guva panākumu pār Kosovas "Prishtina".

FIBA Eiropas kauss ir rangā ceturtais turnīrs Vecajā kontinentā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu