Balinskim divi vārti graujošā uzvarā pret Dzierkalu un Binduli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Uvis Balinskis
Uvis Balinskis Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokejists Uvis Jānis Balinskis otrdien Čehijas ekstralīgas spēlē guva divus vārtus, Liberecas "Bīlī Tygrži" savā laukumā svinot pārliecinošu uzvaru.

"Bīlī Tygrži" ar 6:1 (1:0, 2:1, 3:0) pieveica Mārtiņa Dzierkala un Kristofera Binduļa pārstāvēto Česke Budejovices "Motor".

Balinskis 33.minūtē guva uzvaras vārtus, panākot 2:0 vadību, kā arī ar precīzu metienu izcēlās 76 sekundes pirms spēles beigām.

Savukārt Dzierkals 35.minūtē rezultatīvi piespēlēja Jakubam Sedivijam komandas vienīgo vārtu guvumā, samazinot rezultāta starpību līdz 1:2.

Balinskis 19 minūtēs un 46 sekundēs laukumā trīsreiz meta pa vārtiem un nopelnīja četras soda minūtes, viesiem vārtus iemetot sekundi pēc aizsarga iznākšanas no sodīto soliņa, kā arī nopelnīja +/- rādītāju +1.

Dzierkals 13 minūtēs un 17 sekundēs laukumā reizi meta pa vārtiem un spēli beidza ar +/- rādītāju -1, bet Bindulis 16 minūtēs un 44 sekundēs laukumā reizi meta pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un spēli beidza ar +/- rādītāju -1.

Citā spēlē aizsargu Kristapa Zīles, Jāņa Jaka un Ralfa Freiberga pārstāvētā Litvīnovas "Verva" viesos ar 4:1 (0:0, 2:1, 2:0) pieveica Karlovi Varu "Energie".

Pēc astoņām spēlēm Liberecas "Bīlī Tygrži" ar 14 punktiem ir otrā, Vītkovices "Ridera" ar 14 punktiem septiņās cīņās ieņem trešo vietu, "Mlada Boleslav" ar 13 punktiem septiņās spēlēs ir ceturtā, Kladno "Rytīrži" ar desmit punktiem septiņos dueļos ir astotā, bet Česke Budejovices "Motor" ar desmit punktiem astoņās cīņās - devītā. Astoņi punkti septiņās cīņās 11.vietu dod Tršinecas "Ocelārži", bet 12.vietā ar astoņiem punktiem septiņās spēlēs 14 komandu konkurencē ir Litvīnovas "Verva".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu