Karjeru noslēdzis bijušais izlases un spēcīgāko Latvijas klubu basketbolists Blaus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lauris Blaus
Lauris Blaus Foto: BK Jūrmala/Facebook

Profesionālo karjeru basketbolā noslēdzis bijušais Latvijas izlases spēlētājs Lauris Blaus, paziņojusi viņa jaunā darbavieta "Latvijas Universitāte".

32 gadus vecais Blaus pagājušo sezonu sāka Ukrainas basketbola klubā "Odessa", bet pēc Krievijas nežēlīgā iebrukuma valsti pameta, pievienojoties "Ogres" vienībai.

Karjeras laikā viņš spēlējis Latvijas klubos "VEF Rīga", "Ventspils", "Ogre", "Jūrmala", "Liepāja" un "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola".

Tāpat Blaus spēlējis arī Igaunijā, Lietuvā, Polijā un Ukrainā.

Blaua tuvākā nākotne saistīta ar darbu "Latvijas Universitātes" komandā, kur viņš individuāli trenēs garos spēlētājus, liecina publicētā informācija vienības mājaslapā tīmeklī.

"Laika gaitā es sapratu, ka vēlos būt vairāk individuālais treneris, kurš trenē specifiskas lietas un palīdz spēlētājiem attīstīties," paudis Blaus.

"Pēdējos trīs karjeras gadus, gatavojoties savai sezonai, trenējos ar "Latvijas Universitātes" komandu. Mani jau no tā laika uzrunāja šīs basketbola sistēmas ideja, kluba vadības attieksme, treneru darbs ar spēlētājiem un spēlētāju attieksme. Ļoti priecē, ka spēlētāji apvieno mācības ar basketbola spēlēšanu, jo tas dzīvē viņiem pavērs vēl vairāk iespēju."

Karjeras laikā Blaus aizvadīja četrus mačus Latvijas izlasē, kā arī divas spēles Latvijas otrajā izlasē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu