Video ⟩ Pastrņākam un Zaham pa trim rezultativitātes punktiem "Bruins" uzvarā pārbaudes spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Davids Pastrņāks un Pavels Zaha Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārbaudes spēlē trešdien sakrāja pa trim rezultativitātes punktiem un palīdzēja Bostonas "Bruins" svinēt uzvaru.

"Bruins" viesos ar 5:4 (1:3, 3:0, 1:1) pārspēja Ņujorkas "Rangers".

Pastrņāks un Zaha čehu maiņas sastāvā sakrāja pa vieniem gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, bet Davids Krejčī guva vienus vārtus un reizi rezultatīvi piespēlēja.

Mājinieku vienībā pa diviem gūtiem vārtiem tika Skandināvijas hokejistiem - zviedram Mikam Zibanejadam un somam Kāpo Kako.

Vankūveras "Canucks", kas uz Amerikas Hokeja līgas klubu Ebotsfordas "Canucks" jau nosūtījusi Latvijas vārtsargu Artūru Šilovu, mājās pārspēja Edmontonas "Oilers" ar 5:4 (1:0, 1:2, 3:2).

Uzvarētāju vārtos Spensers Mārtins atvairīja 17 no 21 metiena, bet viesiem Stjuarts Skiners tika galā ar 26 no 31 metiena.

Divus vārtus "Canucks" labā guva Elīass Petešons, vārti un rezultatīva piespēle Konora Gārlenda kontā, trīs rezultatīvas piespēles sakrāja Bo Horvats, pa divām - Kvins Hjūzs un aizsargs Olivers Ekmans-Larsons.

Viesiem gūti vārti un rezultatīva piespēle Konora Makdeivida kontā.

NHL regulārais čempionāts sāksies 11.oktobrī, bet jau 7. un 8.oktobrī Prāgā tiks aizvadītas divas NHL "Global Series" cīņas starp Nešvilas "Predators" un Sanhosē "Sharks" vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu