Foto un video ⟩ "Bašakšehir" futbolists par "Skonto" stadionu: Apkaunojoši bija te spēlēt (5)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

"Skonto" stadionā spēlēt ir īstens apkaunojums, bet Latvijas čempione RFS ir vāja komanda, pret kuru neizšķirts apbēdina, tā pēc ceturtdienas UEFA Konferences līgas mača intervijā turku medijam "TRT Spor" sacīja Stambulas "Bašakšehir" spēlētājs Denizs Tūručs.

RFS ceturtdien "Skonto" stadionā cīnījās bezvārtu neizšķirti 0:0 ar šī brīža Turcijas čempionāta līderi "Bašakšehir". Otrā puslaika otrajā pusē RFS komandai bija daudz darba aizsardzībā, pie tam pēdējās 20 minūtes nācās spēlēt desmit futbolistu sastāvā.

"Bašakšehir" ir Turcijas čempionāta līdervienība, bet Konfereces līgā A apakšgrupā pēc trīs spēlēm Stambulas klubam ir septiņi punkti, Itālijas komandai Florences "Fiorentina" ir četri punkti, Skotijas vienībai Edinburgas "Hearts" trīs punkti, un Latvijas komandai - divi punkti.

 

Lai gan RFS spēlētāji ļoti labi izpildīja treneru taktisko plānu, spēlējot gudri, pretinieku spēlētājs Tūručs to pēc mača neizcēla.

"Esam neapmierināti, jo nospēlējām neizšķirti pret ļoti vāju komandu. Pret šādu pretinieku spēlēt ir ļoti grūti. Šis ["Skonto"] stadions, tā laukums - apkaunojoša vide, kurā spēlēt. Šis laukums nav domāts tam, lai spēlētu labu futbolu," pauda Stambulas vienības spēlētājs. 

Tūručam atbildi parādā sociālās saziņas vietnē "Twitter" nepalika Latvijas futbola fani, kuri aicināja padomāt, kāpēc Stambulas vienība bija tik vāji taktiski sagatavojusies. Tāpat tika atgādināts senais teiciens par sliktu baletdejotāju un to, kas viņam traucē.

Pēc šī mača RFS 13. un 27. oktobrī viesosies Stambulā un Edinburgā, bet grupu turnīra pēdējā spēlē Rīgā 3. novembrī aizvadīs dueli pret "Fiorentina" futbolistiem.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu