Video ⟩ Girgensona "Sabres" cieš sagrāvi pret Bļugera "Penguins"

CopyDraugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AFP/SCANPIX

Divu Latvijas hokejistu komandu duelī piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes spēlē Teodora Bļugera Pitsburgas "Penguins" sagrāva Zemgus Girgensona Bufalo "Sabres".

"Penguins", kuras sastāvā šoreiz nebija Bļugers, savā laukumā ar rezultātu 7:1 (3:0, 2:1, 2:0) pārspēja "Sabres".

Bufalo vienībā Girgensons uz ledus bija 13 minūtes un 32 sekundes, no kurām minūti un septiņas sekundes spēlēja mazākumā. Latviešu uzbrucējs vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus, zaudēja vienā iemetienā un noslēdza maču ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Laukuma saimnieki izvirzījās vadībā pirmajā trešdaļā ar 3:0, vārtus gūstot Džeikam Gencelam, Sidnijam Krosbijam un Braienam Rastam.

Otrās trešdaļas ievadā vienu ripu "Penguins" vārtos raidīja Vinnijs Hinostraza, taču spēles atlikušajā daļā mājinieki guva vēl četrus bezatbildes vārtus un svinēja drošu panākumu. Otrajā periodā Pitsburgas komandas labā vārtus guva Krosbijs un Tajs Smits, bet noslēdzošajā trešdaļā precīzi bija Dantons Heinens un Rasts.

NHL regulārais čempionāts Ziemeļamerikā sāksies 11. oktobrī, bet pirms tam 7. un 8. oktobrī Prāgā tiks aizvadītas divas NHL "Global Series" cīņas starp Nešvilas "Predators" un Sanhosē "Sharks" vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu