Gulbis ATP rangā zaudē sešas pozīcijas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ernests Gulbis
Ernests Gulbis Foto: Fabian Meierhans

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis pirmdien publicētajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā zaudējis sešas vietas un ieņem 300.pozīciju.

Tikmēr Latvijas otrā rakete Roberts Štrombahs rangā zaudējis desmit vietas (574.), Kārlis Ozoliņš ir 11 pozīcijas zemāk (dalīta - 1208.), bet Mārtiņš Rocēns noslīdējis par 14 vietām (dalīta - 1874.).

Ranga pirmais numurs joprojām ir spānis Karloss Alkarass, tālāk seko viņa tautietis Rafaels Nadals un norvēģis Kaspers Rūds, bet labāko četrinieku noslēdz neitrālais sportists Daņiils Medvedevs. No sestās uz piekto vietu pakāpies grieķis Stefans Cicips, kam seko Vācijas tenisists Aleksandrs Zverevs un serbs Novaks Džokovičs. Tikmēr karjeras rekordaugsto astoto pozīciju šonedēļ ieņem Teilors Frics no ASV, kam trīs vietu kāpums. Devīto pozīciju saglabā neitrālais sportists Andrejs Rubļovs, bet par divām vietām uz leju nobīdīts brits Kemerons Norijs, kurš tagad ir desmitais.

Par Latvijas pirmo numuru dubultspēļu rangā kļuvis Miķelis Lībietis, kurš veicis 197 vietu kāpumu un ir 711.vietā, Štrombahs noslīdējis zemāk par 15 vietām (787.), Ozoliņš zaudējis 13 pozīcijas (1017.), bet Rocēns noslīdējis 15 vietas zemāk (1445.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu