Apskatnieks: Bertāna pārstāvētajai "Mavericks" pievienosies Kampaco

CopyDraugiem X Whatsapp
Fakundo Kampaco
Fakundo Kampaco Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks" ir tuvu viena gada līgumam ar saspēles vadītāju Fakundo Kampaco, tviterī vēsta apskatnieks Marks Šteins.

Dalasas komandai pieteikumā joprojām ir viena brīva vieta, kas varētu tikt atvēlēta 31 gadu vecajam argentīniešu basketbolistam, kurš pēc divām sezonām Denveras "Nuggets" rindās kļuvis par brīvo aģentu.

Kampaco iepriekšējās divās sezonās laukumā devās 130 regulārā čempionāta spēlēs, kurās vidēji 20 minūtēs guva 5,6 punktus, atdeva 3,5 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 1,9 atlēkušās bumbas. Salīdzinot ar pērnā gada izslēgšanas turnīru, kurā Kampaco deviņas no desmit spēlēm sāka starta pieciniekā un vidēji 27 minūtēs guva 9,3 punktus, šogad "play-off" viņa spēles laiks bija krietni ierobežots.

Pirms tam sešus gadus Kampaco bija Spānijas kluba Madrides "Real" paspārnē, divas sezonas pavadot īrē Mursijas UCAM. Tolaik madridiešu sistēmā bija arī "Mavericks" spožākā zvaigzne Luka Dončičs.

Profesionāļa gaitas Kampaco sāka dzimtenes komandā Mara del Platas "Penarol".

Kampaco ir divkārtējs ULEB Eirolīgas čempions un viņš arī trīs reizes uzvarējis Spānijas meistarsacīkstēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu