Foto un video ⟩ Morozs: Daži spēlētāji izdarīja visu, ko varēja, pat vairāk

CopyDraugiem X Whatsapp

Daži no Latvijas futbola komandas RFS spēlētājiem ceturtdien Stambulā UEFA Konferences līgas grupu turnīra spēlē izdarīja pat vairāk, nekā gaidīts, taču ar to bija par maz kaut neizšķirtam, pēcspēles preses konferencē teica RFS galvenais treneris Viktors Morozs.

RFS ceturtdien viesos ar 0:3 (0:2) zaudēja Turcijas komandai Stambulas "Bašakšehir" un tikpat kā atvadījās no cerībām iekļūt Konferences līgas izslēgšanas turnīrā.

"Iepriekš domājām, ka piedalīšanās eirokausos jau ir ļoti labi, bet mēs negribam tikai iet laukumā. Mēs gribam ko vairāk, taču visi labi saprot, cik tas ir grūti gan pret šo, gan citām komandām," pēc spēles teica Morozs.

 

"Mēs izgājām laukumā, lai izdarītu visu, ko varam. Šodien daži spēlētāji izdarīju visu, ko varēja, pat vairāk, bet ir ļoti grūti, jo starpība spēlētprasmē abām komandām ir liela un pilnvērtīgu maiņu skaits ir ierobežots," piebilda treneris. "Noteikti pēc šāda rezultāta nebiju dusmīgs par komandas sniegumu un noteikti nedomāju par bezcerību."

Viņš uzsvēra, ka vienmēr grūti runāt uzreiz pēc spēles, neizanalizējot to, taču Morozs uzsvēra, ka pretinieks ceturtdien apliecināja savas kvalitātes, un Rīgas klubam tam neizdevās neko pretnostatīt.

"Zinājām, ka pretinieki daudz spēlēs ar bumbu, ka viņi ir ātri. Diemžēl ielaidām vārtus, kaut gan katrā no situācijām varējām nospēlēt labāk," iespējas vēl labākam rezultātam redz treneris. "Tas ir skaidrs, ka katri vārti ir kļūda, un pretinieks izdara spiedienu, lai mēs kļūdītos pēc iespējas vairāk. Mums tā ietekmēt pretiniekus neizdevās, un tāpēc tāds rezultāts."

Viņš apstiprina, ka cerības un vismaz kādas izredzes bija, spēlētāji mēģināja tās pārvērst rezultātā, taču šoreiz tas diemžēl neizdevās.

A apakšgrupā pēc četrām no sešām spēlēm Turcijas klubam ir desmit punkti, Itālijas vienībai Florences "Fiorentina" - septiņi punkti, Skotijas komandai Edinburgas "Hearts"" - trīs punkti, bet RFS tikusi pie diviem punktiem. 27. oktobrī rīdzinieki viesosies Edinburgā, bet grupu turnīra pēdējā spēlē 3. novembrī savā laukumā uzņems "Fiorentina" vienību.

UEFA Konferences līga ir Eiropā trešā līmeņa klubu turnīrs aiz Čempionu līgas un Eiropas līgas. Maijā Tirānā par turnīra pirmo čempioni tika kronēta Itālijas komanda "AS Roma".

2022./2023. gada sezonā fināls norisināsies Čehijas galvaspilsētā Prāgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu