Traģiskā ceļu satiksmes negadījumā dzīvību zaudējusi Latvijas jaunā futboliste

CopyDraugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: ivona.bigmir.net/Shutterstock.com

Traģiskā ceļu satiksmes negadījumā nedēļas nogalē Vecumniekos dzīvību zaudēja jaunā futboliste no sporta kluba "Vēsma", TVNET apstiprināja Latvijas Futbola federācijā (LFF).

Nacionālā informācijas aģentūra LETA pirmdien ziņoja, ka Vecumniekos nedēļas nogalē automašīna nāvējoši traumēja desmit gadus vecu velosipēdisti.

Kā liecina sākotnējā informācija, 15. oktobrī Vecumniekos uz autoceļa Ķekava-Skaistkalne notika automašīnas "Audi A4" un 2012. gadā dzimušas velosipēdistes sadursme.

TVNET noskaidroja, ka bojā gājusī ir Vecumnieku sporta kluba "Vēsma" jaunā futboliste Magdalēna Ummere. 

"Sērās pēc nedēļas nogales traģiskā notikuma Vecumniekos esam kopā ar "Vēsma" klubu, spēlētājām, treneriem un bērnu vecākiem. Līdzjūtība tuviniekiem," sociālās saziņas vietnē "Twitter" otrdien rakstīja LFF.

Arī TVNET izsaka līdzjūtību bojā gājušās meitenes tuviniekiem un komandai "Vēsma".

Pārbaudes laikā alkohola reibums autovadītāja izelpā netika konstatēts. Vīrietis likumsargiem skaidroja, ka braucis aptuveni ar ātrumu 50 - 60 kilometri stundā un no sadursmes nav bijis iespējams izvairīties.

Mediķi meiteni nogādāja ārstniecības iestādē, kur svētdienas rītā viņa nomira.

Valsts policijā saistībā ar traģisko negadījumu sākts kriminālprocess un izmeklēšanā tiek skaidroti precīzi notikušā apstākļi.

Policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus vai personas, kuras var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, vai arī kuru videoreģistrators ir fiksējis minēto gadījumu, zvanot uz tālruņa numuriem 63902129 vai 26465891.

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu