Video Balcers skaisti gūst savus pirmos vārtus šosezon NHL

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers (priekšplānā nr. 38)
Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers (priekšplānā nr. 38) Foto: Reuters/ScanPix

Rūdolfs Balcers trešdien guva šosezon savus pirmos vārtus un palīdzēja Floridas "Panthers" komandai izcīnīt uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā.

"Panthers" savā laukumā ar rezultātu 4:3 (2:1, 0:1, 2:1) pārspēja Filadelfijas "Flyers", izcīnot šosezon trešo uzvaru četros mačos.

Balcers vārtus guva trešā perioda sākumā, izvirzot "Panthers" vadībā ar 3:2. Latvijas hokejists ar nūjas satvēriena neērto pusi ieraidīja ripu vārtu augšējā stūrī.

Kopumā laukumā Balcers pavadīja 11 minūtes un 28 sekundes. Viņš nopelnīja divas soda minūtes un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Balcers tika atzīts par mača otro zvaigzni jeb otro labāko spēlētāju. Pirmās zvaigznes godu izpelnījās kanādietis Kārters Verhegī, kurš uzvarētāju labā guva divus vārtus.

"Flyers" sastāvā ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli atzīmējās kanādietis Treviss Konečnijs.

"Panthers" vārtsargs krievs Sergejs Bobrovskis atvairīja 31 no 34 pretinieku metieniem (91,2%).

Floridas komanda patlaban ar sešiem punktiem ir otrajā vietā Atlantijas divīzijā, kur līdere ar tikpat punktiem ir Bostonas "Bruins".

25 gadus vecais Balcers šosezon četros mačos guvis vienus vārtus, veicis vienu rezultatīvu piespēli un sakrājis negatīvu lietderības koeficientu -1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu