Vītoliņš novembrī Latvijas izlases mačos vēlas pārbaudīt Golovkovu un Egli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Hokeja treneris Harijs Vītoliņš.
Hokeja treneris Harijs Vītoliņš. Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš novembra mačos vēlas pārbaudīt Zviedrijas un Šveices otrajās līgās rezultatīvi spēlējošos Georgu Golovkovu un Haraldu Egli, laikrakstam "Diena" atklāja speciālists.

Plānots, ka Latvijas hokeja izlase 10. un 11.novembrī Tronheimā aizvadīs pārbaudes mačus ar Norvēģijas un Dānijas valstsvienībām.

Vītoliņš turnīrā startēs ar lielākoties jauniem spēlētājiem vecumā līdz 25 gadiem. Viņa mērķis ir pārbaudīt hokejistus, kuri līdz šim pieaugušo izlasē nav spēlējuši augstākajā līgā, taču nākamajā pavasarī varētu pretendēt uz spēlēšanu Rīgā gaidāmajā pasaules čempionātā.

"Gribu pārbaudīt Golovkovu, tāpat arī Egli, kas no Ziemeļamerikas pārcēlies uz Eiropu," laikraksts citē Vītoliņa teikto.

27 gadus vecais Golovkovs, šajā sezonā pārstāvot Zviedrijas pēc spēka otrās līgas komandu "Almtuna", deviņās spēlēs guvis divus vārtus un atdevis sešas rezultatīvas piespēles. Savukārt 25 gadus vecais Egle Šveices otrās līgas vienības "Langenthal" rindās 11 cīņās guvis sešus vārtus un atdevis 11 rezultatīvas piespēles.

Pasaules čempionāts hokejā Rīgā un Tamperē 2023.gadā notiks no 12. līdz 21.maijam.

Rīgā norisināsies vienas grupas spēles, kurās spēkus mēros Kanāda, Čehija, Šveice, Slovākija, Latvija, Norvēģija, Kazahstāna un Slovēnija, kā arī divi ceturtdaļfināla mači.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu