Šāvējam Vilciņam sestā vieta pasaules junioru čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Daniels Vilciņš.
Daniels Vilciņš. Foto: https://www.facebook.com/LatvianShootingfederation

Latvijas šāvējs Daniels Vilciņš piektdien Kairā izcīnīja sesto vietu pasaules junioru čempionāta sacensībās šaušanā desmit metru distancē ar pneimatisko pistoli.

Kvalifikācijā sešās kārtās Vilciņš sašāva 576 punktus no 600 un ierindojās astotajā vietā 52 šāvēju konkurencē. Tikpat punktu bija šāvējam no Indijas, taču latvietis sašāva vairāk centra desmitniekus.

Finālā iekļuva astoņi labākie šāvēji, no kuriem divi sliktāko rezultātu īpašnieki pēc trīs sērijām jeb 15 šāvieniem noslēdza sacensības, bet vēl diviem turnīrs beidzās pēc ceturtās sērijas. Vilciņš visās sērijās turējās sestajā pozīcijā un finālu noslēdza pēc ceturtās sērijas ar iekrātiem 191,5 punktiem.

Bronzas godalgu izcīnīja indietis Varuns Tomars, bet duelī par zelta medaļu ķīnietis Gao Dzjiņkans ar 16-12 uzveica citu Indijas pārstāvi Sagaru Dangi.

Tikmēr Agate Rašmane aizvadīja pirmo kārtu sacensībās šaušanā 25 metru distancē ar pistoli. Šaušanā uz precizitāti latviete ar 284 punktiem uzrādīja 60.rezultātu 89 šāvēju konkurencē.

Sestdien tiks aizvadīta otrā kārta, kurā šāvējas veiks 30 šāvienus pa īslaicīgi redzamu mērķi.

Pasaules čempionāts šaušanā Ēģiptes galvaspilsētā Kairā notiek no 12. līdz 25. oktobrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu