Laksa iemet piecus tālmetienus un sekmē Boloņas uzvaru Itālijas A sērijas spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Kitija Laksa
Kitija Laksa Foto: Facebook: Virtus Segafredo Bologna

Latvijas basketboliste Kitija Laksa svētdien Itālijas A sērijas mačā izcēlās ar 21 gūto punktu un palīdzēja Boloņas "Virtus Segafredo" tikt pie uzvaras.

Boloņas komanda savā laukumā ar rezultātu 99:63 (31:17, 18:13, 24:14, 26:19) sagrāva Lukas "Gesam Gas e Luce Le Mura".

Laksa laukumā bija 19 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no četriem divu punktu metieniem un piecus no septiņiem tālmetieniem. Vēl viņa izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, pārtvēra vienu piespēli, nopelnīja divas personīgās piezīmes, izprovocēja vienu pretinieku sodu un tika pie +/- rādītāja +28.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākā ar 25 gūtajiem punktiem bija Čečīlija Zandalasīni.

Pretinieču komandā Džulia Natali izcēlās ar 19 punktiem.

Tikmēr citā spēlē Kristīne Vītolas Raguzas "Passalacqua" mājās ar rezultātu 60:66 (12:15, 18:19, 12:9, 18:23) piekāpās Skio "Famila".

Vītola laukumā bija 21 minūti un 31 sekundi un, realizējot divus no desmit divu punktu metieniem, vienu no trijiem tālmetieniem un divus soda metienus, guva deviņus punktus. Viņa arī tika pie vienas atlēkušās bumbas, vienu reizi kļūdījās, bloķēja vienu pretinieču metienu, izprovocēja divus sodus un sakrāja +/- rādītāju -9.

Raguzas vienībā 16 punktus guva Nikole Romeo, kamēr Kristīne Anigve, gūstot 14 punktus un izcīnot 11 atlēkušās bumbas, pievienoja "double-double".

"Famila" labā 18 punktus guva Elisa Penna.

Savukārt Lauras Melderes Venēcijas "Umana Reyer" izbraukumā ar rezultātu 87:60 (28:10, 24:11, 16:18, 19:21) uzvarēja "Crema" vienību.

Meldere laukumā bija 14 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā realizēja vienu divu punktu metienu, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, pieļāva vienu kļūdu, tika pie divām personīgajām piezīmēm un +/- rādītāja +2.

Venēcijas komandas panākumu kaldināja Džesika Šeparda, kura izcēlās ar 19 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām, kamēr pretinieču rindās rezultatīvākā ar 17 punktiem bija Frančeska Melkiori.

Venēcijas un Skio komandas ir vienīgās, kas šajā sezonā uzvarējušas visās piecās cīņās, Boloņas basketbolistes ar četrām uzvarām piecās spēlēs ieņem trešo vietu, bet Raguzas vienībai divi panākumi dod desmito pozīciju.

Pagājušo sezonu Laksa pavadīja Skio "Famila" komandā, ar kuru kļuva par Itālijas čempioni, finālsērijā līdz trim uzvarām ar 3-1 pārspējot tieši Boloņas "Virtus Segafredo".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu