Video ⟩ Porziņģis izceļas ar "double-double", taču "Wizards" zaudē papildlaikā

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/Scanpix

Kristaps Porziņģis svētdien izcēlās ar "double-double", tomēr tas neglāba Vašingtonas "Wizards" komandu no zaudējuma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē.

"Wizards" izbraukumā ar rezultātu 107:117 (31:30, 20:27, 25:26, 27:20, 4:14) papildlaikā piekāpās Klīvlendas "Cavaliers" komandai.

Porziņģis nospēlēja 38 minūtes, guva 18 punktus (2p. 3/8, 3p. 4/8, soda metieni 0/1) un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.

Latvieša kontā arī trīs rezultatīvas piespēles, viena pārtverta bumba, viens bloķēts metiens, divas kļūdas un pozitīvs +/- rādītājs +1.

Porziņģis lielāko daļu no saviem punktiem jeb desmit guva mača pirmajā ceturtdaļā.

"Wizards" sastāvā rezultatīvākais bija Bredlijs Bīls, kurš guva 27 punktus, Rui Hačimura pievienoja 16 punktus, 13 iemeta Monte Moriss, ar 11 atzīmējās Kails Kuzma.

"Cavaliers" rindās 37 punktus guva Donovans Mičels, 16 iemeta Džedi Osmans, bet Džerets Alens pievienoja 15 punktus un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas.

Acs savainojuma dēļ otro spēli pēc kārtas izlaida viens no "Cavaliers" labākajiem spēlētājiem Dariuss Gārlends.

Mača sākumā "Wizards" ieguva 10 punktu pārsvaru, taču turpinājumā viesi nokļuva iedzinējos ar -15. Ceturto ceturtdaļu Vašingtona sāka ar -7, tomēr pamazām starpību izdevās sadeldēt un mača pamatlaiks noslēdzās neizšķirti.

Pagarinājumā "Wizards" guva tikai četrus punktus, trīs no tiem Porziņģis ar precīzu tālmetienu. Savukārt pretiniekiem Mičels guva septiņus no 14 punktiem.

Vašingtonas un Klīvlendas komandām uzvaru un zaudējumu bilance patlaban ir 2-1.

"Wizards" turpinājumā dosies uz Detroitu, kur otrdien spēkosies ar vietējo "Pistons" komandu.

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu