Video ⟩ Lebrons neglābj "Lakers" no kārtējā zaudējuma NBA sezonas ievadā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss un Demjens Lilards
Lebrons Džeimss un Demjens Lilards Foto: Reuters/ScanPix

Losandželosas "Lakers" komanda svētdien piedzīvoja trešo zaudējumu trīs spēlēs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas ievadā.

"Lakers" savā laukumā ar rezultātu 104:106 (24:32, 24:23, 35:23, 21:28) piekāpās  Portlendas "Trail Blazers", kas sezonas ievadā izcīnījusi trīs uzvaras trīs mačos.

Mājinieku sastāvā rezultatīvākais ar 31 punktu bija Lebrons Džeimss, kurš arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un veica astoņas rezultatīvas piespēles.

"Lakers" rindās produktīvs bija arī Entonijs Deiviss, kurš guva 22 punktus, izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un bloķēja sešus metienus.

Vēl laukuma saimnieku labā 15 punktus guva Lūnija Vokers IV, bet Rasels Vestbruks pievienoja 10 punktus, sešas rezultatīvas piespēles un sešas atlēkušās bumbas.

"Trail Blazers" uzvaru kaldināja Demjens Lilards, kurš guva 41 punktu, trāpot sešus no 13 tālmetieniem.

Vēl uzvarētāju labā 16 punktus guva Džerami Grants, 12 pievienoja Anfernijs Simonss, bet Jusufs Nurkičs izcēlās ar sešiem punktiem un 13 pie groziem izcīnītām bumbām.

Nepilnas divas minūtes pirms mača beigām Portlenda bija iedzinējos ar 95:102, taču turpinājumā viesiem izdevās veikt 11:2 izrāvienu.

Mača pēdējā sekundē Lebrons netrāpīja tālu divpunktu metienu, nespējot izraut neizšķirtu pamatlaikā.

Rietumu konferencē bez "Trail Blazers" vēl vienai komandai šosezon ir vienīgi uzvaras. Arī Jūtas "Jazz" vienībai bilance patlaban ir 3-0.

"Jazz" svētdien mača pagarinājumā ar rezultātu 122:121 pārspēja Ņūorleānas "Pelicans".

"Pelicans" zvaigznes Brendons Ingrems un Zaions Viljamsons savainojumu dēļ spēli noslēdza priekšlaicīgi.

Ingrems maču noslēdza otrajā ceturtdaļā, kad pēc sadursmes ar komandas biedru Nadži Māršalu viņam bija smadzeņu satricinājuma simptomi. Savukārt iepriekšējo sezonu izlaidušais Viljamsons laukumu atstāja ceturtajā ceturtdaļā, kad pēc Džordana Klārksona bloķētā metiena piezemējās uz muguras lejasdaļas.

"Jazz" komandas uzvaru ar 31 punktu kaldināja Lauri Markanens, 20 punkti bija Kellijam Olinikam, kurš 3,1 sekundi pirms papildlaik beigām guva uzvaras grozu, un 18 punkti - Klārksonam.

"Pelicans" rindās 28 punkti un 12 rezultatīvas piespēles bija Kristianam Džeimsam Makolumam, bet 25 punktus guva Viljamsons.

Otrdien Ņūorleānas komandai gaidāma mājas spēle ar Dāvja Bertāna pārstāvēto Dalasas "Mavericks".

Savukārt Fīniksas "Suns" sarūpēja Losandželosas "Clippers" pirmo zaudējumu sezonā, viesos uzvarot ar rezultātu 112:95 (33:18, 28:23, 25:31, 26:23).

Gan "Suns", gan "Clippers" uzvaru un zaudējumu bilance patlaban ir 2-1.

Devins Bukers uzvarētājiem atzīmējās ar 35 gūtiem punktiem, bet Kriss Pols piebalsoja ar 11 rezultatīvām piespēlēm, septiņiem punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām. Pols karjerā sasniedzis 11 000 rezultatīvu piespēļu robežu.

"Clippers" komandai Markuss Moriss seniors guva 22 punktus, no rezervistu soliņa spēli sākušajiem Džonam Volam un Kavai Lenardam bija attiecīgi 17 un 11 punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu