Video Kalns: Viss joprojām ir mūsu rokās, nav nekādas panikas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jurģis Kalns
Jurģis Kalns Foto: Jānis Līgats

"Optibet" Latvijas futbola virslīgas līdervienības "Valmiera" galvenais treneris Jurģis Kalns medijiem norādīja, ka viņa vadītā komanda turpina cīņu par uzvaru čempionātā. Lai arī iepriekšējā spēlē iegūts tikai punkts, panikas nav. 

"Valmiera" viesu lomā svētdien ar rezultātu 1:1 (0:1) spēlēja neizšķirti pret "Tukums 2000"/"Telms" vienību.

Pēc šī mača turnīra tabulā "Valmieru" no "Riga" FC šķir tikai trīs punkti jeb vienas uzvaras tiesa. Līdz turnīra noslēgumam atlikušas trīs kārtas. 

"Esmu pārsteigts par mūsu pirmo puslaiku, iespējams, domājām, ka mums kāds kaut ko dos. Šajā laukumā ir grūti gūt vārtus. Tukumā, spēlējot jebkurā līmenī, ja pirmajā puslaikā negūsti vārtus, tad zini, ka būs grūti. Puslaika pārtraukumā notrakojos un teicu, ka varam visu pamainīt. Mēs centāmies. Paldies čaļiem par attieksmi otrajā puslaikā," pauda Kalns. 

Pirmie vadībā izvirzījās laukuma saimnieki, kad 44. minūtē pēc Kristapa Puzānova piespēles bumbu valmieriešu vārtos raidīja Jānis Krautmanis.

"Valmierai" izdevās panākt neizšķirtu vien 77. minūtē. Pēc Raimonda Kroļļa piespēles Tukuma komandas vārtsargu pārspēja Džibrils Gejs.

"Mēs augam, jauni spēlētāji – nekas nenāk viegli. Ir jānospēlē primitīvāk un vienveidīgāk. Šeit stāsts ir par divcīņām, otrajām bumbām, nevis par snieguma kvalitāti. Diemžēl ne visiem mums tas izdodas. Šeit neviens neko nedāvinās, bet viss joprojām ir mūsu rokās, nav nekādas panikas," sacīja Kalns. 

Turnīra tabulas galvgalī ar 33 mačos izcīnītiem 78 punktiem ir "Valmiera", 75 punkti 33 spēlēs ir "Riga" komandai un 71 punkts 33 mačos - RFS futbolistiem. Ceturtā ar 33 spēlēs sakrātiem 66 punktiem ir "Liepāja", piektā ar 48 punktiem - "Auda", 38 punktus sakrājusi "Tukums 2000"/"Telms" komanda, kamēr 33 cīņās 30 punkti ir "Daugavpils" komandai, 22 punkti - "Spartakam", bet "Metta" tikusi pie 21 punkta. Pēdējā ar 33 spēlēs sakrātiem 18 punktiem ir Salaspils "Super Nova".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu