Usika menedžeris: Oleksandra nākamais pretinieks būs Fjūrijs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks (no kreisās)
Oleksandrs Usiks (no kreisās) Foto: AFP/SCANPIX

Nepārspētā ukraiņu boksera Oleksandra Usika menedžeris Aleksandrs Krasjuks izteicies, ka viņa klienta nākamais pretinieks būs britu boksa zvaigzne Taisons Fjūrijs.

Fjūrijs savu Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu smagajā svarā mēģinās aizsargāt Anglijas premjerlīgas futbola kluba Totenhamas "Hotspur" stadionā 3. decembrī cīņā pret savu tautieti Dereku Čisoru.

"Viņš vienmēr prasa daudz naudas, viņš vēlas cīnīties ar labāko bokseri, bet viņš trešo reizi tiksies ar Čisoru. Viņš ir liela zvaigzne. Viņš ir WBC čempions smagajā svarā un, ja viņam nepaveiksies, tad 3. decembrī viņš kļūs par nākamo pretinieku Usikam" boksa izdevums "BoxingScene" citē Krasjuku.

Jau iepriekš medijos izskanēja ziņas, ka abi bokseri ringā tiksies. Tiesa, būs jāvienojas par cīņas vietu un laiku. 

34 gadus vecais Fjūrijs profesionālajā boksā aizvadījis 33 cīņas. Viņa kontā 32 uzvaras, no kurām 23 priekšlaicīgas, un viens neizšķirts. Pret ASV bokseri Deonteju Vailderu 2020. gada februārī izcīnīto WBC čempiona jostu viņš aizstāvējis divas reizes.

Usiks uzvarējis visās 20 cīņās, no tām 13 ar nokautu. 2018. gada janvārī viņš Rīgā Pasaules Boksa supersērijas pirmās sezonas pirmā smagā svara kategorijas pusfinālā pēc punktiem pieveica Mairi Briedi.

Usiks ir Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) čempiona jostu glabātājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu