"Senators" visu sezonu var nākties iztikt bez uzbrucēja Norisa

CopyDraugiem X Whatsapp
Džošs Noriss (centrā)
Džošs Noriss (centrā) Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" uzbrucējs Džošs Noriss pleca traumas dēļ varētu izlaist visu sezonu, ziņo viņa komanda.

Pleca savainojumu 23 gadus vecais centra uzbrucējs guva aizvadītās sestdienas uzvarētajā mačā (6:2) ar Arizonas "Coyotes".

Šosezon Norisa rēķinā piecās spēlēs bija divi punkti (vārti un rezultatīva piespēle), kā arī trešais ilgākais spēles laiks komanda starp uzbrucējiem (18 minūtes un 21 sekunde). Vairāk uz ledus atradušies vien līderi Tims Šticle (18:32) un Alekss Debrinkats (18:29).

"Ja mums izdosies viņu iegūt sastāvā ātrāk, būs lieliski," pēc trešdienas treniņa par Norisa traumu teica galvenais treneris Deniss Smits.

Noriss, kurš "Senators" uzsāk savu trešo pilno sezonu, jau pagājušajā sezonā 15 mačus izlaida pleca savainojuma dēļ.

"Savainojums ir citāds," atklāja Smits. "Plecs tas pats, bet trauma cita. Pašlaik vēl nezinu, vai tiks veikta operācija."

Pirms šīs sezonas Noriss ar "Senators" vienojās par jaunu astoņu gadu līgumu 63,6 miljonu ASV dolāru apmērā.

Iepriekšējā sezonā centra uzbrucējs sasniedza savas karjeras rezultativitātes rekordus, 66 spēlēs iekrājot 35 vārtus, 20 rezultatīvas piespēles un 55 punktus. Tāpat Noriss bija labākais iemetienos "Senators" rindās, uzvarot 51,1% dueļu.

2017. gada NHL draftā Norisu ar kopējo 19. numuru izvēlējās Sanhosē "Sharks", bet maiņas darījuma rezultātā uzbrucējs kopā ar Latvijas uzbrucēju Rūdolfu Balceru nonāca "Senators" rindās.

Kopuma karjeras laikā Noriss NHL regulārajos čempionātos aizvadījis 130 spēles un ticis pie 92 (53+39) punktiem. Stenlija kausa izcīņā uzbrucējs vēl nav debitējis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu