Hamiltons noliedz izskanējušās baumas par viņa nākotni "Mercedes" komandā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūiss Hamiltons
Lūiss Hamiltons Foto: dpa/scanpix

Septiņkārtējais pasaules čempions Lūiss Hamiltons pirms Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta 20. posma kliedēja baumas par viņa pārcelšanos uz kādu citu komandu pēc nākamās sezonas beigām, atklājot, ka jaunais līgums tiks parakstīts tuvākajā laikā.

Hamiltona esošais līgums ar "Mercedes" vienību ir aktīvs līdz 2023. gada beigām, un pats pilots norādīja, ka pēc tam negrasās doties uz citu komandu.

"Noslēgsim jaunu līgumu," pēc pagājušajā nedēļas nogalē notikušā ASV "Grand Prix" atklāja 37 gadus vecais pilots. "Tuvāko mēnešu laikā apspriedīsim visas detaļas. Mans mērķis ir turpināt pārstāvēt "Mercedes" komandu, ar kuru kopā esmu bijis jau kopš 13 gadu vecuma. Tā ir mana ģimene."

Hamiltons šosezon nav izcīnījis nevienu panākumu, bet viņa labākais sasniegums šosezon ir trīs otrās vietas. 16 gadus ilgajā karjerā Hamiltons katrā sezonā ir izcīnījis vismaz vienu uzvaru.

Pērn Makss Verstapens ("Red Bull") Abū Dabī "Grand Prix" pēdējā aplī izrāva savu karjerā pirmo F-1 pasaules čempiona titulu, apsteidzot Hamiltonu, ar kuru viņam pirms pēdējā posma bija vienāds punktu skaits.

Pirms pēdējiem trīs sezonas posmiem Hamiltons ar 198 punktiem kopvērtējumā ierindojas sestajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu