RFS jau pirms mača pret "Hearts" zaudē cerības iekļūt izslēgšanas cīņās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
RFS futbolisti
RFS futbolisti Foto: Nora Krevņeva Baibakova (RFS)

Latvijas čempionvienības futbolā RFS pretinieču UEFA Konferences līgas grupu turnīrā savstarpējā cīņā ceturtdien Florencē uzvaru svinēja Florences "Fiorentina", tādējādi liedzot rīdziniekiem iespēju iekļūt "play-off".

A grupas spēlē Itālijā "Fiorentina" ar 2:1 (1:1) uzvarēja Stambulas "Bašakšehir".

Stambulas futbolisti ar Danijela Aleksiča raidījumu 15.minūtē izvirzījās vadībā. Aleksičs nokļuva pie viesu vārtsarga Muhammeda Šengezera raidītās bumbas un pārspēja itāļu kluba vārtsargu Pjerluidži Gollīni.

11 minūtes vēlāk rezultātu izlīdzināja Luka Jovičs, kurš pēc Kristiana Kuamē piespēles raidīja bumbu vārtu kreisajā apakšējā stūrī, panākot 1:1.

62. minūtē mājiniekus vadībā ar saviem otrajiem vārtiem spēlē izvirzīja Jovičs. Pēc Rikardo Saponaras centrējuma un Kuamē sitiena Šengezers bumbu atvairīja, taču to vārtos ar galvu raidīja Jovičs, vārtsargam spējot aizsniegties līdz bumbai, taču ne to atvairīt, - 2:1 mājinieku labā.

A apakšgrupā pēc piecām no sešām spēlēm pa desmit punktiem ir "Bašakšehir" un Florences "Fiorentina", kamēr "Hearts" ar trim punktiem un RFS ar diviem punktiem jau zaudējušas izredzes iekļūt izslēgšanas cīņās.

UEFA Konferences līga ir Eiropā trešā ranga klubu turnīrs aiz Čempionu līgas un Eiropas līgas. Maijā Tirānā par turnīra pirmo čempioni tika kronēta Itālijas komanda "AS Roma".

2022./2023. gada sezonā fināls norisināsies Čehijas galvaspilsētā Prāgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu