Šorttrekists Krūzbergs par izcīnīto uzvaru Pasaules kausa posmos: "Tas ir neticami!"

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Latvijas šorttrekistam Robertam Krūzbergam trenējoties ar Polijas komandu, viņa rezultāti turpina uzlaboties, uzsvēra sportists.

Jau ziņots, ka 21 gadu vecais Krūzbergs sestdien sarūpēja Latvijai pirmo uzvaru Pasaules kausa sacensībās, finišējot pirmais 1000 metru distances A finālā.

"Tas ir neticami, biju par to sapņojis," Starptautiskā Slidošanas savienība (ISU) citē Krūzberga teikto. "Latvija nekad nebija izcīnījusi nevienu medaļu Pasaules kausā, tāpēc esmu gandarīts, ka kļuvu par pirmo, kas to paveicis. Turklāt izcīnīt zelta medaļu ir vēl labāk."

Krūzbergs arī stāstīja, ka ir ieguldījis daudz darba treniņos, lai sasniegtu labus rezultātus. "Latvijā šorttreks nav populārs, tāpēc man ar komandas biedriem jātrenējas kopā ar Polijas komandu. Ir grūti, lielāko daļu laika pavadu ārpus Latvijas, neredzot ne ģimeni, ne draugus, taču tas ir to vērts, ja izdodas izcīnīt zelta medaļu," stāstīja ventspilnieks.

"Pagājušajā gadā trenējos kopā ar Vācijas komandu un mani rezultāti uzlabojās. Tagad, trenējoties kopā ar Poliju, tie turpina progresēt. Ledus, daudz apļu, sporta zāle, velosipēds - tās ir galvenās atslēgtas. Gribu izcīnīt vēl medaļas, bet sports ir neparedzams," turpināja Krūzbergs.

Šajā sezonā Pasaules kausā iecerēti seši posmi: 28.-30.oktobrī Monreālā, Kanādā, 4.-6.novembrī Soltleiksitijā, ASV, 9.-11. un 16.-18.decembrī Alamti, Kazahstānā, 3.-5.februārī Drēzdenē, Vācijā, un 10.-12.februārī Drodrehtā, Nīderlandē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu