Rīgas "Dinamo" arī otrajā savstarpējā mačā apspēlē Elektrēnu komandu

CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Guntis Lazdāns

Rīgas "Dinamo", nedēļas nogalē otro reizi tiekoties ar Elektrēnu "Energija" komandu, svētdien svinēja uzvaru "Optibet" Hokeja līgas (OHL) mačā.

"Dinamo" mājinieces statusā uzvarēja ar rezultātu 4:2 (2:2, 2:0, 0:0). Dienu iepriekš rīdzinieki bija pārāki ar 7:3.

Ar diviem gūtiem vārtiem "Dinamo" rindās izcēlās Dmitrijs Korņilovs, bet pa reizei viesus no Lietuvas pārspēja Reinis Demiters un Edijs Brahmanis. Elektrēnu komandai vārtus guva Artjom Redko un Karolis Krasiļņikovs.

Rūdolfs Gusts Lazdiņš "Dinamo" vārtos atvairīja 22 no 24 pretinieku mestajām ripām. Viesiem Martins Petiuls, spēlējot mača pirmo pusi, tika galā ar 24 no 28 raidījumiem, bet turpinājumā visus 20 "Dinamo" hokejistu metienus neitralizēja Maksims Duve.

Tabulas galvgalī ar 28 punktiem 14 mačos atrodas "Mogo"/LSPA komanda, 27 punkti 15 cīņās ir Rīgas "Dinamo", bet 20 punkti 12 spēlēs - "Zemgale"/LLU komandai. 13 mačos 11 punktus guvusi Hokeja skola "Rīga", bet 11 punktus 12 mačos - Kauņas "City". Astoņi punkti 12 cīņās ir Rīgas "Prizma", septiņi punkti desmit mačos - Viļņas "Hockey Punks", seši punkti 12 cīņās ir Elektrēnu "Energija", bet divi punkti 12 spēlēs - "Daugavpils Ledus Sporta Skola"/"Dinaburga".

Šosezon līgā spēlēs deviņas komandas - sešas no Latvijas un trīs no Lietuvas.

2021./2022. gada sezonā savu pirmo Latvijas čempionu titulu izcīnīja Jelgavas "Zemgale"/LLU, sērijā ar 4-0 pieveicot līdzšinējo čempioni "Olimp"/"Venta 2002".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu