Bukartam 1+1 uzvarētā Čehijas čempionāta mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Bukarts (centrā)
Roberts Bukarts (centrā) Foto: HC Vítkovice Ridera

Latvijas uzbrucējs Roberts Bukarts svētdien izcēlās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli Čehijas hokeja ekstralīgas spēlē un sekmēja Vītkovices "Ridera" komandas uzvaru.

"Ridera" mājās ar 5:2 (1:0, 1:1, 3:1) uzvarēja Hradeckrālovas "Mountfield".

Bukarts spēles ceturtajā minūtē piedalījās uzbrukumā, kura noslēgumā Peters Krīgers panāca 1:0. Trešā perioda vidū latvietis vairākumā ar zibenīgu metienu starp iemetienu apļiem panāca 3:1, gūdams vārtus, kas vēlāk izrādījās uzvaru nesošie.

Bukarts šajā cīņā uz ledus pavadīja 16 minūtes un 33 sekundes, izdarot sešus metienus pa vārtiem un tiekot pie neitrāla lietderības koeficienta.

Latvietis šajā sezonā 17 spēlēs guvis desmit vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles, līgas labāko vārtu guvēju sarakstā ieņemot otro vietu.

Citā spēlē ar rezultatīvu piespēli atzīmējās aizsargs Kārlis Čukste, kura pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" viesos ar 6:2 (2:1, 0:1, 4:0) uzvarēja Karlovi Vari "Energie". Vēl Litvīnovas "Verva" ar aizsargiem Jāni Jaku un Kristapu Zīli sastāvā, bet bez Ralfa Freiberga pieteikumā, viesos ar 3:2 (2:2, 0:0, 0:0, 1:0) papildlaikā pārspēja Uvja Jāņa Balinska pārstāvēto Liberecas "Bīlī Tygrži".

Uzvaru latviešu savstarpējā cīņā izcīnīja arī aizsargs Kristofers Bindulis un uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, kuru pārstāvētā Česke Budejovices "Motor" mājās ar 3:0 (0:0, 1:0, 2:0) pieveica "Mlada Boleslav" ar uzbrucēju Māri Bičevski ierindā. Citā spēlē Kladno "Rytīrži" komanda ar aizsargiem Kristapu Sotnieku un Oskaru Cibuļski sastāvā mājās ar 3:5 (1:1, 1:2, 1:2) zaudēja Brno "Kometa".

Šīs sezonas sākumā Čehijas ekstralīgas komandu sastāvos ir 11 Latvijas hokejisti. Visaugstāk turnīra tabulā ir "Ridera", kas ieņem otro pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu