Punnenovam 43 atvairīti metieni Šveices čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja vārtsargs Ivars Punnenovs
Latvijas hokeja vārtsargs Ivars Punnenovs Foto: lausannehc.ch

Latvijas vārtsargs Ivars Punnenovs svētdien Šveices hokeja virslīgas (NL) spēlē atvairīja 43 pretinieku metienus, taču viņa un Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" zaudēja pagarinājumā.

"Lausanne" izbraukuma spēlē ar rezultātu 4:5 (2:0, 2:3, 0:1, 0:1) pagarinājumā piekāpās Cīrihes "Lions".

Punnenovs tika galā ar 43 no 48 pretinieku metieniem, atvairot 89,58% ripu, kas tika raidītas pa viņa sargātajiem vārtiem.

Tikmēr Ķēniņš uz ledus bija 15 minūtes un astoņas sekundes, no kurām piecas minūtes un 12 sekundes spēlēja mazākumā. Viņš arī trīs reizes meta pa vārtiem, zaudēja vienā iemetienā un nopelnīja pagarinājumā divu minūšu noraidījumu, kura laikā laukuma saimnieki guva uzvaru nesošos vārtus.

Citā spēlē Oskara Lapinska Langnavas "Tigers" savā laukumā ar rezultātu 3:5 (0:1, 2:2, 1:2) zaudēja Rapersvilas-Jonas "Lakers".

Latvijas hokejists laukumā bija 16 minūtes un desmit sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un bloķēja vienu metienu, noslēdzot maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

NL kopvērtējuma līdervienība ir Denisa Smirnova pārstāvētā Ženēvas "Servette", kas 17 mačos izcīnījusi 40 punktus. "Tigers" ar 19 punktiem 18 spēlēs atrodas 11.vietā, bet "Lausanne" ar 16 punktiem tikpat mačos ierindojas 13.pozīcijā 14 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā NL otro reizi pēc kārtas uzvarēja "Zug" hokejisti, kuri finālā ar 4-3 pieveica Cīrihes "Lions".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu