Sakari un Sabaļenka ar uzvarām sāk WTA noslēguma turnīru

CopyDraugiem X Whatsapp
Marija Sakari
Marija Sakari Foto: AP/Scanpix

Uzvaras WTA sezonas noslēguma turnīra pirmās kārtas spēlēs pirmdien izcīnīja grieķiete Marija Sakari un neitrālā sportiste Arina Sabaļenka.

Nensijas Ričijas grupā ar piekto numuru izsētā Sakari ar 7-6 (8:6), 7-6 (7:4) uzvarēja trešo raketi Džesiku Pegulu no ASV, kamēr ar septīto numuru izsētā Sabaļenka ar 3-6, 7-6 (7:5), 7-5 pieveica turnīra otro raketi Onsu Žabēru no Tunisijas.

Otras - Treisijas Ostinas - apakšgrupas vienspēles sāksies šodien. Galvenā favorīte poliete Iga Švjonteka (WTA 1.) tiksies ar neitrālo sportisti Darju Kasatkinu, kurai turnīra astotais numurs, bet amerikāniete Koko Gofa (WTA 4.) tiksies ar Karolīni Garsiju (WTA 6.) no Francijas.

Tikmēr pirmdien pirmajā dubultspēlē Rozijas Kasalas apakšgrupā galvenās favorītes čehietes Barbora Krejčīkova un Kateržina Sinjakova ar 6-4 6-3 uzvarēja Nīderlandes duetu Dezirē Kravčika/Demi Shūrsa (8.), kuras izlikstas ar astoto numuru.

Vēl vienā šīs grupas spēlē ķīnietes Sjui Jifaņa un Jana Džaosjuaņa (6.) ar 3-6, 6-4, 10:7 uzvarēja ar trešo numuru izliktās mājinieces Pegulu/ Gofu.

Pemas Šraiveres grupā šodien dalību dubultspēļu turnīrā uzsāks arī vadošā Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko.

Ostapenko un ukrainietes Ļudmilas Kičenokas duets ap plkst. 22.00 pēc Latvijas laika WTA sezonas noslēguma turnīra pirmajā mačā tiksies ar neitrālo sportisti Veroniku Kudermetovu un beļģieti Elīzi Mertensu.

Latvijas un Ukrainas duets izsēts ar piekto numuru, bet pretiniecēm ir ceturtais numurs.

Vēl šajā grupā Ostapenko un Kičenoka spēlēs ar kanādieti Gabrielu Dabrovski un meksikānieti Huljanu Olmosu (2.), kā arī Kazahstānas un Brazīlijas pāri Anna Daņilina/Beatrise Hadada-Maja (7.).

Katras apakšgrupas divas labākās komandas iekļūs pusfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu