"Atletico" atvadās no izredzēm spēlēt arī Eiropas līgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Madrides "Atletico" futbolisti
Madrides "Atletico" futbolisti Foto: Reuters/ScanPix

Madrides "Atletico" futbolisti ceturtdien ar zaudējumu UEFA Čempionu līgas sestās kārtas mačā noslēdza savu starptautisko sezonu.

Spānijas klubs izbraukumā ar rezultātu 1:2 (0:2) atzina "Porto" pārākumu.

Piektajā minūtē Portu komandu vadībā izvirzīja Mehdi Taremi, kurš pretī vārtiem saņēma Evanilsona piespēli un raidīja bumbu mērķī. Puslaika otrajā pusē, 24.minūtē, pēc Galēnu piespēles no apmēram 11 metriem bumbu tīklā sita Stīvens Eustakio - 2:0.

Sākoties otrā puslaika kompensācijas laika pēdējai, piektajai minūtei Stefans Savičs vienus vārtus atguva, bet "Atletico" neizglābās no zaudējuma.

Otrā grupas spēlē Leverkūzenes "Bayer" mājās cīnījās bezvārtu neizšķirti 0:0 (0:0) ar "Club Brugge", Vācijas klubam nodrošinot trešo vietu grupā un ceļazīmi uz UEFA Eiropas līgas izslēgšanas turnīru.

B apakšgrupā pēc sešām spēlēm pirmā ar 12 punktiem bija "Porto", otro vietu ar 11 punktiem ieņēma "Club Brugge", bet pa pieciem punktiem bija "Bayer" un "Atletico" vienībām. Savstarpējo spēļu bilance labāka bija Leverkūzenes futbolistiem, kuri līdz ar to bija trešie.

UEFA Čempionu līgas pamatturnīrā spēlē 32 komandas. Katras apakšgrupas divas labākās komandas iekļūs astotdaļfinālā, bet trešo pozīciju ieguvējas sezonu turpinās UEFA Eiropas līgas izslēgšanas turnīrā.

2021./2022.gada sezonas sacensību finālā Parīzē Madrides "Real" ar 1:0 pārspēja "Liverpool".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu