Dzierkals un Zīle rezultatīvi Čehijas ekstralīgas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Mārtiņš Dzierkals
Latvijas hokejists Mārtiņš Dzierkals Foto: HC Motor České Budějovice/Facebook

Latvijas uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals otrdien Čehijas hokeja ekstralīgas spēlē guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, bet aizsargs Kristaps Zīle tajā pašā mačā asistēja divos precīzos metienos.

Trīs Latvijas aizsargu Zīles, Jāņa Jaka un Ralfa Freiberga pārstāvētā Litvīnovas "Verva" mājās ar rezultātu 6:4 (3:1, 2:0, 1:3) uzvarēja Česke Budejovices "Motor" ar Dzierkalu un aizsargu Kristoferu Binduli ierindā.

Dzierkals spēles 11.minūtē no vārtu priekšas ievirzīja ripu mērķī un realizēja vairākumu, panākdams 1:1. Pēc tam sekoja četri vārti pretinieku izpildījumā, divos no tiem asistējot Zīlem. Trešo periodu ar 3:1 uzvarēja "Motor" un pēdējos vārtos ar rezultatīvu piespēli piedalījās arī Dzierkals.

Zīle šajā duelī 20 minūtēs un četrās sekundēs vienreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, pielietoja vienu spēka paņēmienu un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +3, Jaks 18 minūtēs un 53 sekundēs izpildīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja trīs raidījumus, tika pie divām soda minūtēm un neitrāla lietderības koeficienta, kamēr Freiberga nebija uzvarētāju pieteikumā.

Pretinieku rindās Dzierkals 20 minūšu un 52 sekunžu laikā trīsreiz meta pa vārtiem un bloķēja trīs metienus, bet Bindulis 17 minūtēs un 49 sekundēs izpildīja vienu metienu un tika noraidīts uz divām minūtēm, abiem latviešiem cīņu pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr aizsargi Kristaps Sotnieks un Oskars Cibuļskis palika bez rezultativitātes punktiem spēlē, kurā Kladno "Rytīrži" viesos ar 7:8 (3:3, 3:0, 1:4, 0:1) papildlaikā zaudēja Hradeckrālovas "Mountfield". Ar vienu vārtu starpību zaudēja arī uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā "Mlada Boleslav", kas savā laukumā ar 0:1 (0:0, 0:1, 0:0) atzina Pardubices "Dynamo" pārākumu.

Šīs sezonas sākumā Čehijas ekstralīgas komandu sastāvos ir 11 Latvijas hokejisti. Visaugstāk turnīra tabulā ir uzbrucēja Roberta Bukarta pārstāvētā Vītkovices "Ridera", kas ieņem otro pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu