Ķēniņš gūst vārtus Šveices čempionāta spēlē, Punnenovs tiek nomainīts

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: lausannehc.ch

Latvijas uzbrucējs Ronalds Ķēniņs otrdien guva vārtus Šveices hokeja virslīgas (NL) regulārā čempionāta spēlē, tomēr viņa un vārtsarga Ivara Punnenova pārstāvētā "Lausanne" vienība viesos ar 4:7 (4:1, 0:5, 0:1) piekāpās Rapersvilas-Jonas "Lakers" komandai.

Ķēniņš mača trešajā minūtē guva spēles pirmos vārtus, bet līdz perioda beigām "Lausanne" bija vadībā ar 4:1. Tomēr turpinājuma mājinieki guva sešus vārtus, svinot uzvaru ar 7:4.

"Lakers" rindās ar 1+4 izcēlās čehs Romāns Červenka.

Punnenovs "Lausanne" vārtus sargāja vien pirmajā periodā, kura atvairīja sešus no septiņiem mājinieku metieniem, pēc kā vārtos stājās Tobiass Stefans, kurš tika galā ar 26 no 32 metieniem.

Ķēniņš uz ledus pavadīja 11 minūtes un 33 sekundes, no kurām trīs minūtes un 37 sekundes mazākumā, bez gūtiem vārtiem atzīmējās kopā ar diviem metieniem un neitrālu lietderības koeficientu.

Citā mačā Oskara Lapinska pārstāvētā Langnavas "Tigers" savā laukumā ar rezultātu 5:4 (1:0, 2:1, 1:3, 1:0) papildlaikā pieveica Denisa Smirnova komandu Ženēvas "Servette".

Lapinskis laukumā bija 14 minūtes un 59 sekundes, izpildīja vienu metienu pa vārtiem un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1, bet Smirnovs spēlēja 13 minūtes un 31 sekundi, atdeva rezultatīvu piespēli, uzvarēja četros no desmit iemetieniem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

NL kopvērtējuma līdervienība ir "Servette", kas 18 mačos izcīnījusi 41 punktu. "Tigers" ar 21 punktiem 19 spēlēs atrodas 11.vietā, bet "Lausanne" ar 16 punktiem 17 mačos ierindojas ir pēdējā 14.pozīcijā.

Iepriekšējā sezonā NL otro reizi pēc kārtas uzvarēja "Zug" hokejisti, kuri finālā ar 4-3 pieveica Cīrihes "Lions".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu