Video ⟩ Draizaitls, Makdeivids un Keins "uguņo" Edmontonas uzvarā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Edmontonas "Oilers" hokejisti
Edmontonas "Oilers" hokejisti Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) rezultatīvākie spēlētāji Leons Draizaitls un Konors Makdeivids uz diviem otrdien iekrāja deviņus punktus, kamēr viņu komandas biedrs "Edmontonas "Oilers" sastāvā Evanders Keins izcēlās ar "hat trick" vienības uzvarā pār Nešvilas "Predators".

"Oilers" sasvā laukumā bija pārāki ar 7:4 (4:1, 1:1, 2:2), izcīnot piekto uzvaru pēc kārtas.

Draizaitls šajā mačā izcēlās ar pieciem punktiem (1+4), Makdeidids - ar četriem (2+2), bet Keins - ar trim (3+0), tiekot pie sava piektā "hat trick" karjerā.

Vārtus uzvarētāju labā guva arī Dereks Raiens, kamēr "Predators" rindās 1+2 savā kontā ierakstīja Filips Fošberjs, pa vārtiem guva Matiass Ekholms, Raiens Džohansens un Nino Nīderraiters.

Makdeivids ar 22 (11+11) punktiem desmit mačos ir līgas rezultatīvākais spēlētājs, kamēr Draizaitla kontā 21 (5+16) punkts un otrā vieta. Trešais ar 18 (7+11) punktiem ir Davids Pastrņāks no Bostonas "Bruins".

CItā mačā pie sava pirmā "hat trick" NHL karjerā tika Sanhosē "Sharks" zviedru aizsargs Ēriks Karlsons, tomēr viņa pārstāvētā vienība savā laukumā ar 5:6 (2:3, 2:1, 1:1, 0:0, 1:2) pēcspēles metienu sērijā atzina Anaheimas "Ducks" pārākumu.

Mājinieku rindās vēl divus vārtus guva Timo Maiers, kamēr uzvarētāju sastāvā ar ar diviem precīziem metieniem izcēlās Adams Henriks, bet pa reizei mājinieku vārtsargu pārspēja Frenks Vatrano, Raiens Stroms un Makss Komtuā.

Uzvaras "bullīti" realizēja Trojs Terijs.

Tikmēr citā mačā, kurā Ņujorkas "Rangers" savā laukumā ar 1:0 (0:0, 0:0, 0:0, 1:0) papildlaikā pieveica Filadelfijas "Flyers", teicamu sniegumu demonstrēja vārtsargi Igors Šestjorkins un Kārters Hārts.

Šestjorkins atvairīja 19 viesu hokejistu metienus, tiekot pie savas pirmās "sausās" spēles šosezon un devītās karjerā, tikmēr Hārts "Flyers" rindās pamatlaikā atvairīja 30 metienus, bet papildlaikā kapitulēja vien pēc sestā metiena pa saviem vārtiem 53 sekundes pirms pagarinājuma beigām.

Uzvaras vārtus "Rangers" rindās guva Kriss Kraiders.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu