Durants par Neša atlaišanu: Es biju šokā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" zvaigzne Kevins Durants bijis šokā, uzzinot par komandas galvenā trenera Stīva Neša atbrīvošanu no galvenā trenera amata, vēsta ESPN.

Pirmajā spēlē pēc Neša atbrīvošanas "Nets" ar 99:108 (27:25, 31:27, 22:25, 19:31) piekāpās Čikāgas "Bulls" komandai. 

Durants izcēlās ar 32 punktiem, deviņām bumbām zem groziem un sešām rezultatīvām piespēlēm. Tomēr ar to bija par maz, lai viņa pārstāvētā komanda gūtu uzvaru. Trešajā trešdaļā Bruklinai bija 12 punktu pārsvars...

"Pamodos pēc snaudas un pagriezos pa labi un ieraudzīju to [ziņu par Neša atlaišanu] ESPN," sacīja Durants. "Es biju šokā. Vienmēr šādos gadījumos esi šoka stāvoklī, bet NBA tas ir dabiski."

Durants neslēpa, ka spēlē pret Čikāgas komandu viņam pa galvu maisījušās domas saistībā ar trenera atstādināšanu. 

Nešs par "Nets" galveno treneri tika apstiprināts 2020. gada septembrī. Šīs sezonas septiņās spēlēs viņa vadībā Bruklina guva vien divas uzvaras. 

Lai arī vasarā Durants kluba īpašniekam Džozefam Cai pieprasīja trenera un ģenerālmenedžera Šona Marksa atbrīvošanu no ieņemamajiem amatiem, tagad viņš pauda, ka ar patiku strādājis Neša vadībā. 

"Man patika strādāt ar Stīvu, man patika treneru korpuss," norādīja Durants. "Pēdējie gadi bijuši kā amerikāņu kalniņi, taču basketbols ir tas, ko mēs visi mīlam. Man patika nākt strādāt kopā ar Stīvu."

"Mums gan nebija veselīgs klimats komandā un mēs nespēlējām labi, bet šajā līgā tā notiek," teica Durants.

48 gadus vecajam Nešam šī bija pirmā pieredze galvenā trenera amatā. Iepriekš viņš piecus gadus strādāja par konsultantu Goldensteitas "Warriors" komandā, kā arī bija Kanādas izlases ģenerālmenedžeris. "Warriors" komandā pie Neša spēlēja arī Durants.

"Nets" ar bilanci 2-6 ieņem 13. pozīciju Austrumu konferencē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu