Video Porziņģis un Bīls kaldina "Wizards" uzvaru Filadelfijā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Kristaps Porziņģis otro spēli pēc kārtas guvis vismaz 30 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā, turklāt šoreiz arī izdevās palīdzēt komandai izcīnīt uzvaru.

Vašingtonas "Wizards" trešdien izbraukumā ar rezultātu 121:111 pārspēja Filadelfijas "76ers", revanšējoties par zaudējumu pirmdien savā laukumā.

Porziņģis nospēlēja 34 minūtes, guva 30 punktus (2p. 8/9, 3p. 1/4, soda metieni 11/11) un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas.

Vēl latvieša rēķinā trīs rezultatīvas piespēles, trīs bloķēti metieni, viena pārtverta bumba, viena piezīme un pozitīvs +/- rādītājs +7.

Latvijas basketbolists otro maču pēc kārtas izcēlās ar vismaz 30 punktiem. Pirmdien viņš laboja savu sezonas rezultativitātes rekordu, gūstot 32 punktus.

"Wizards" līderis Bredlijs Bīls trešdien arī nospēlēja rezultatīvi, gūstot 29 punktus, savukārt Kails Kuzma pievienoja 18 punktus.

"76ers" rindās Tairīss Maksijs guva 32 punktus, Džeimss Hārdens pievienoja 24 punktus un 10 rezultatīvas piespēles, bet Tobiass Heriss atzīmējās ar 16 punktiem.

Filadelfijas komandai abos mačos pret Vašingtonu nevarēja palīdzēt vienības līderis augumā raženais centrs Džoels Embīds, kurš ir saslimis.

Embīda iztrūkums pretinieku sastāvā ļāva "Wizards" komandai vieglāk spēlēt groza tuvumā. Vašingtonas vienība no pozīcijām soda laukumā guva 68 punktus, kamēr pretinieki tikai 38.

"Wizards" spēja uzvarēt mačā, neskatoties uz nesekmīgu tālmetienu izpildi - trāpīti tikai pieci no 21 (23,8%), kamēr pretiniekiem veicās daudz labāk - realizēti 19 no 36 (52,8%).

"Wizards" ar uzvaru un zaudējumu bilanci 4-4 ieņem septīto vietu Austrumu konferencē, bet "76ers" ar 4-5 ierindojas astotajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu